Hvordan du justerer en elektrisk termostat

March 20

En elektrisk drevet termostat er den delen av oppvarming, ventilasjon og air-condition-systemet som holder deg komfortabel. Den regulerer ovnen, varmepumpe eller klimaanlegg for å opprettholde et forhåndsinnstilt temperatur i hjemmet. Den elektriske termostaten utfører en annen funksjon også --- energisparing. Enheten regulerer temperaturen slik at når du ikke er hjemme, kan du spare penger ved å bruke mindre energi. Noen termostater er mer komplisert enn andre. De fleste kommer pre-justert, men du kan sette din egen tidsplan for å matche dine mønstre.

Bruksanvisning

1 Sett den aktuelle dagen. Trykk på knappen merket "Set Time / dag" eller lignende. På noen Honeywell modeller, trykk og hold "Dag" -knappen til gjeldende dag vises i displayet. Noen jobber litt annerledes: På en Totaline termostat, som har færre knapper å trykke på "Mode" -knappen først og deretter trykker du på "Fan" -knappen i to sekunder for å gå inn i "Setup" skjerm. På dette punktet, trykk på "Mode" knappen for å veksle mellom dag, time og minutt og bruke "Up" og "Down" knappene for å endre dagen.

2 Still inn tiden. Trykk på knappen merket "Set Time / dag" eller lignende, og still inn tiden som du gjorde den dagen. Bruk "Ahead" og "Tilbake" -knappene på Honeywell og bruke "Mode" -knappen etterfulgt av "Up" og "Down" knappene på Totaline.

3 Still programoversikt og temperaturer. Programmer "Wake" ganger på Honeywell og deretter "Set Varme / Cool" for å veksle mellom varme og kjølig. Trykk og hold "Ahead" og "Tilbake" for å sette den dagen du vil at planen skal gjelde for --- lørdag og søndag, eller ukedager. Trykk og hold "Varmere" og "kulere" for å stille inn temperaturen. Følg den samme protokollen for de forlate ganger --- den gang du går ut for dagen. Legg avkastningen tid og sove tid. Fortsett med lørdag og søndag tidsplaner.

Den Totaline fungerer litt annerledes. Sett starttid for morgen med "Up" og "Down" piler og veksle med "Mode" -knappen for å stille kjøling eller oppvarming settpunkt for morgen. Veksle med "Mode" -knappen for å angi andre justeringer som starttidspunktet for dagen, kjøling eller oppvarming settpunkt for dagen, og så videre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com