Luxury Gardin Ideas

February 23

Luxury Gardin Ideas


Hengende gardiner i ditt hjem er en måte å kle den opp, mye som smykker forbedrer en persons utseende. Hvis du vil opprette et elegant utseende i hjemmet ditt, bør du vurdere noen luksus gardin ideer. En viktig faktor i luksus gardiner er stoffet. Billig stoff har ikke utseendet, glans og holdbarhet av luksuriøse tekstiler.

Bambus

Bruk gardiner med naturlige fibre for å kle opp hjemmet ditt. Luksus gardiner er vanligvis tilbys i nøytrale og duse farger, så tenk kremfarget bambus paneler for vinduene. For å legge til et spesielt preg, henge bambus paneler og skyv dem sammen et spor. Dette er et elegant utseende som gardinene ikke vil gjeng opp og vil ikke rynke. Bambus paneler slipper inn lys, men også gi rom for en grad av privatliv.

Silke

Silke er en luksus stoff som har vært brukt i klær og møbler for tusenvis av år. Også, silke gardiner kommer i et utall av farger, fra burgunder til gul. Pass på at gardinene er lange nok til bassenget på gulvet. Merk at silke gardiner rynke lett og er ikke familie- eller dyrevennlig.

dusker

Utsmykkede gardiner, i en floral eller damask mønster, er luksuriøse og iøynefallende. I tillegg blokkerer de lett ut av alle rom. For å legge til sin sjarm, bruke dusker som gardin tie-backs. Duskene legge formalitet til gardiner og rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com