Hvordan Skjær et V-kant rundt blomsterbed

April 29

Hvordan Skjær et V-kant rundt blomsterbed


Kanter rundt blomsterbed skaper et ryddig utseende og holder gresset på plass og ut av sengene. Kanter materialer florerer, og kan inneholde stein, murstein, tre eller metall. Velge en er et spørsmål om personlig preferanse. Victorian kanter, eller v-kutt kanter, ble ofte brukt under viktoriatiden å definere blomsterbed, og er fortsatt aktuelle i dag. En v-cut edge koster ingenting og er lett endres hvis du ønsker å forstørre blomsterbedet. Det forenkler klippingen fordi det ikke er noen barriere å stri med, og det skaper en pen, naturlig utseende.

Bruksanvisning

1 Legg en hageslange på bakken for å avgrense grensene til blomsterhage. Flytt hageslange til du er fornøyd med sin posisjon. Jevnt flytende linjer ser mer naturlig enn flere skarpe kurver eller sterke rette linjer.

2 Dryss pulverisert kritt på bakken ved siden av hageslangen for å lage en mal. Ta av hageslange. Den pulverisert kritt disposisjon gjenstår.

3 Gjør 4- til 6-tommers-dype kutt vertikalt i jorden med spade, etter krittstrek. Stå i blomsterbedet, vender de vertikale kutt, og foreta en ny kutt i jorden i en 45 graders vinkel mot det første kuttet for å danne en V-form.

4 Løft torv i 6-tommers biter. Knock biter mot din spade for å frigjøre jord tilbake i blomsterbedet. Kompost sod stykker eller forkaste dem.

5 Rake jorda slik at den skråner forsiktig ned mot grøften, heller enn å gjøre en brå vinkel. Grøften fungerer så effektivt som andre kanter materialer til å holde ut ugress og gress, men det krever vedlikehold. Re-grave grøften årlig å holde det ser pent og ryddig.

Hint

  • En halvmåne eller flat spade forenkler jobben, selv om en vanlig spade fungerer også.
  • Viktorianske kantene er tryggere enn mange andre kanter typer. Metal kanter kan kutte bare føtter, mens du kan snuble i murstein og stein kanter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com