Hvordan Grow Hvite Liljer

March 4

Hvordan Grow Hvite Liljer


Liljer er bemerkelsesverdig hage utøvere som kan legge farge og skjønnhet til landskapet. Mens det er ulike farger av liljer, enkle hvite blomster mot grønne bladene danner en interessant kontrast. Liljer er plantet som pærer, noe som betyr at de går i dvale om vinteren og vokse igjen i tidlig på våren. Gjennom riktig planting og stell, kan du lage en fantastisk hage på trompet-formet blomstrer hvert år.

Bruksanvisning

1 Grav en 6-tommers hull i hagen og samle jord fra bunnen. Gjennomføre en jord pH test for å sikre at jordas pH-verdi er 6,5. Liljer foretrekker jord som er litt surt. Legg kalk til jord som er under 6,5 og svovel til jord som er alkalisk eller over 6,5. Retest igjen i tre måneder.

2 Till hageområdet for å bryte opp de første 6 inches av matjord i høst når du skal plante lilje pærer. Fjern eventuelle ugress eller fremmedlegemer i bedet.

3 grave hull som er mellom 6 og 8 inches dyp eller tre ganger lengden av pæren. Hvis du har mindre pærer, må du plante dem på 3 inches. Space små lyspærer på 12 inches hverandre og større pærer på 18 inches hverandre. Pat jord ned og vann planting området.

4 Trykk en liten eierandel i området for å indikere hvor liljer er plantet for å unngå å plante en annen plante over området. Spre en 3-tommers lag mulch rundt lilje hagen sengen for å hindre ugress i å konkurrere med liljer.

5 Påfør gjødsel på våren når du ser liljene dukke opp. Bruk en gjødsel som har en NPK-forhold på 20-20-20. Vann området for å fukte jorda etter påføring av gjødsel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com