Hvordan erstatte Flywheel Key på en Husqvarna 350 motorsag

April 7

Svinghjulet tasten på en Husqvarna 350 motorsag forbinder svinghjulet til veivakselen. Nøkkelen er en tynn metallstykke som hviler i et hakk på veivakselen. Denne nøkkelen kan få skåret av hvis du treffer noe solid, som en stein, mens kutte. Den bøyde nøkkelen vil ikke lenger er forsvarlig festet til svinghjulet på veivakselen og må byttes ut. Du må fjerne svinghjulet, som krever et spesialverktøy som kalles svinghjul avtrekker.

Bruksanvisning

1 Skru av toppsylinderdekselet og ta det av. Skru av start dekselet side, med startsnoren montering og fjerne dem. Beneath du ser på svinghjulet; til siden er tenningsmodulen.

2 Hekt ledelsen tenningsledning som går til stoppbryteren, fra tenningsmodulen ved hjelp av spisstang. Løsne gummislangen, som er den HT bly, og er festet til tennpluggen. Løft ledelsen tenningsledning og HT bly ut av kabelføringen som holder dem på plass til motoren.

3 Skru ut de to boltene som holder tenningsmodulen på plass med skiftenøkkel. Løft tenningsmodulen fra sin montering sete. Ta det sakte ut. Løsne de to boltene som holder de to starthakene på svinghjulet. Fjern starthakene.

4 Fest pipenøkkel til tennpluggen og skru den ut fra motoren. Sett stempelet stoppe verktøyet i åpen tennpluggen hals. Drei svinghjulet med hånden inntil stempelet stopper mot verktøyet.

5 Skru svinghjulet mutteren til sin nedre kant er på linje med toppen av svinghjulet med skiftenøkkel. Fest svinghjul avtrekker over svinghjulet. Stram de ytre boltene på 10 omdreininger. Skru senterbolt mot urviseren mens du holder håndtaket på svinghjulet avtrekker for å hindre rotasjon til svinghjulet løsner.

6 Trekk svinghjulet av og skille den fra avtrekker. Lagre mutter og skive. Rengjør delene i en white spirit. Skift svinghjulet hvis det er sprukket eller skadet.

7 Separer svinghjulet nøkkelen fra veivakselen ved spratt den av med tuppen av skrutrekkeren og tang. Kast den skadede nøkkelen. Sett den nye svinghjulet nøkkelen i innfelte sporet på veivakselen. Sett svinghjulet på veivakselen.

8 Vri svinghjulet før det mates med nøkkelen, vil du føle den slippe inn i sin innfelt akselen. Sett skive og mutter ned på toppen. Stram svinghjulet er bolten med svinghjul avtrekker. Sett tenningsmodulen på plass, men ikke stram sine bolter. Drei svinghjulet med klokken til svinghjulet er magnet på linje med tenningsmodulen.

9 Sett bladsøker inn i sprekken mellom svinghjulet magneten og tenningsmodulen for å kontrollere at gapet er .3 mm. Skyv tenningsmodulen mot svinghjulet mens strammer ned begge boltene til et trykk på omtrent 4 Nm.

10 Monter HT ledning og ledning tilbake til sin plass på motoren. Still kabelføringen i å holde ledningene på plass. Fjerne stempelet stoppe verktøyet. Sett tennpluggen og HT wire. Skyv ledningen tilbake i sitt hull i tenningsmodulen. Pass på at ledningene er klippet inn i kabelføringen. Monter starthakene tilbake på toppen av svinghjulet. Sett på sylinderdekselet og rekylstarteren enheten til motoren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com