Hva er galt når Apple Trees ikke blomstre?

March 12

Hva er galt når Apple Trees ikke blomstre?


Dersom et epletre er i god helse, gitt riktig voksende miljø og tilstrekkelig vedlikeholdt den skal blomstre. Men det er flere faktorer, for eksempel overgjødsling, beskjæring feil, pollinering problemer, biennalen peiling og alder, som kan forårsake eller bidra til en fullstendig mangel på blomster i et gitt år. Heldigvis ved å ta alle disse faktorene, et tre igjen skulle begynne å produsere blomster.

Overgjødsling

Overgjødsling oppfordrer vegetativ vekst over reproduktiv vekst, noe som begrenser blomsten blomstrer. Vanligvis er det ikke nødvendig å gjødsle epletrær dersom anlegget ser sunt og det vokser med en riktig pris. Legg merke til årlig vegetativ vekst. Ikke-bærende epletrær, 5 år eller yngre, bør gjennomsnittlig 18 til 30 inches av skuddvekst per år. Moden, fruktbærende trær bør gjennomsnittlig 12 til 18 inches av veksten i den samme perioden. Dersom veksten overstiger dette beløpet, kutte ned på befruktning.

beskjæring feil

Når det gjøres riktig, vil beskjæring opprettholde en ønsket tre form, størrelse og baldakin struktur. For et epletre betyr dette en liten, kjegleformet tre med en åpen tre baldakin. Beskjæring forbedrer også sollys penetrasjon og generell frukt kvalitet. Selv om det er nødvendig, har en tendens beskjæring å utsette blomstringen på unge trær og redusere moden treet fruktproduksjon. Overdreven eller feil beskjæring kan føre til for mye vegetativ vekst og en fullstendig mangel på blomstringen. Moderat beskjære epletrær hver vinter. Fokus på tre tynning, ved å fjerne greiner til deres synspunkt opprinnelse.

pollinering Problemer

Hvis epletrær ikke blir bestøvet de ikke vil blomstre. Epler krever krysspollinering, noe som betyr at det må være to eller flere varianter av epletrær for å kunne bestøver og produsere blomster. Enkel å vokse crabapples er vanlig dyrket innenfor kommersielle eple gårder som et spesielt pollen kilde. Crabapples er sterile, men har lengre bloom ganger enn mange andre eplesorter. Trær må plantes innenfor 100 fot hverandre for å lette krysspollinering av bier og andre insekter.

Biennial Bearing

Peiling frukt hver annet år, også kjent som biennale peiling, er vanlig blant frukttrær. Overflødig fruktproduksjon reduserer tre størrelse, kraft og blomst formasjon for det neste året. Begynn å korrigere dette problemet i løpet av en tung fruktbærende år. Hånd plukke epler ned til en frukt per klynge omtrent to til fire uker etter blomstring. Selektivt beskjære grener i løpet av vinteren for å oppmuntre årlige fruktbærende.

Alder

Det tar epletrær tre til fem år etter planting for å blomstre og bære frukt. I denne perioden energi av epletreet er konsentrert om generell vegetativ vekst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com