Når skal man søke Scotts Crabgrass Preventer?

April 19

Når skal man søke Scotts Crabgrass Preventer?


Crabgrass er en rask voksende ugress som sprer seg ut fra en sentral, grunt root. Det kan ta over en plen raskt, men ved hjelp av en crabgrass preventer som Scotts vil bidra til å kontrollere problemet.

Søknad

Scotts Turf Builder Med Stopper Crabgrass Preventer er designet for å bli brukt tidlig på våren, før de utvendige temperaturen nå 65 grader Fahrenheit. Produktet er utviklet for å mate tidlig vekst i plenen, hjelper det grønne raskt, samtidig som det gir en barriere som hindrer crabgrass frø fra spirende.

Klippehøyde

For å hindre crabgrass senere i sesongen, la kappeskiven på gressklipperen på et høyere nivå. Høyt gress stimulerer veksten av ønskelig plen gress, og skaper også skygge. Crabgrass frø ikke spirer godt i skyggen, og det er derfor tykk, dypt gress sjelden har crabgrass.

vanning

Crabgrass, som andre ugress, trives i ugunstige vekstforhold. Grunne, hyppig vanning oppfordrer crabgrass vekst og tillater ikke gress til å trives. For best mulig å forebygge, vann gress gang i uken til en dybde på omtrent 4 til 6 inches. Dette tilsvarer omtrent en tomme av nedbør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com