Informasjon om Sundew Plant

May 14

Informasjon om Sundew Plant


Det kan se ut som det er fra en annen planet, men sundew anlegget er funnet over hele verden. Kjent under sitt latinske navn, Drosera har sundew anlegget ca 130 arter. Mens svært vakkert å se på, er dette anlegget dødelig for insekter rundt den.

En kjøttetende plante

Den Sundew Anlegget er kjøttetende, og har en gel-lignende substans på endene av sine tentakler. Denne gel-lignende stoff er klebrig og blir brukt til å fange insekter den fortærer. Stoffet gjør at planten ser ut som det har stadig dugg på den.

Funnet the World Over

Plantene lever i spagnum moss myrer på alle kontinenter i verden. Dette er uvanlig som de fleste kjøttetende planter er funnet i bare noen få regioner på grunn av klimaet de må leve i.

Plant Food

Anlegget ensnares små insekter som mygg, mygg og fruktfluer. Mange viker unna fra å heve plantene fordi de er usikre på hva de skal mate dem, da i sannhet, plantene har ingen problemer med å finne sin egen mat. Spesiell foring er unødvendig.

dyrking

Sundew planter kan dyrkes innendørs, selv om mange arter vokser vilt utendørs i varme strøk. Det er store arter som vokser i en fot eller mer høye, og pygmé varianter som kan dyrkes i små innendørs beholdere, for eksempel en konjakk dram.

Økende en Sundew Plant

Sundews bør dyrkes i direkte eller svakt filtrert sollys, og bør holdes fuktig hele tiden ved hjelp av bare regn vann eller destillert vann. Plantene trives godt på 70 til 100 grader, og bør ikke holdes ved temperaturer under 35 til 43 grader.

Hvordan virker den Sundew Digest et insekt?

Å fordøye et insekt, det sundew anlegget fanger den på sine hår, som er dekket med fordøyelsesenzymer juice som dreper insekt. Anlegget har spesielle organer som fordøye insektene kropper som gir anlegget med de næringsstoffene den trenger for å overleve.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com