Tips om Roller maleri

April 23

Bruk av maling med rulle og rullematte er en populær og effektiv måte å dekke store, flate vegg og takflater med latex maling. Denne metoden er mest brukt på det indre av hus og bygninger, men på utsiden av et hus kan males på denne måten når det er en stor, flat flate av veggen, for eksempel på en stukk eller murvegg. Her er noen ting du kanskje trenger å vite før du begynner.

Preparat

En vegg eller takflate må vaskes og skylles før det kan males. Dette gjøres først, slik at pelsen (e) av maling har en ren overflate for å overholde. For innvendige vegger en såpe og vann blandingen påføres veggen med en svamp bør fjerne alt fett og smuss. Etter veggen eller taket er vasket det må skylles og lov til å tørke før maling kan starte.

Verktøy

Når du maler overflatene vil du trenge en maling valse og en berg pad. Puten glir over valsen, og den fungerer til å overføre malingen til veggen. En maling skuffen er viktig også, for det er der malingen er plassert etter det røres (malingen bør røres mens de fortsatt i boksen) og før det brukes på vegger og tak. Også nødvendig er et tøystykke, en vinklet trim pensel og noen maskeringstape for å dekke treverk og kantene av åpningene.

Sprer The Paint

Paint er spredt til veggen eller taket ved å kjøre berg-og pad langsomt over overflaten. Mens du gjør dette, er trykket på veggen for å hjelpe overføre malingen. Lære hvor mye maling å ha på rulle krever litt prøving og feiling, men hvis malingen begynner å dryppe eller splatter, så du definitivt har for mye maling på rullen. Vanligvis er det nødvendig å male de aller kantene på en vegg eller tak med en pensel. Dette gjøres best før malingen påføres med valsen.

utvidelser

Utvidelser er lang tre eller plast håndtak som skruen inn i bunnen av valsen håndtaket for å gjøre håndtaket lengre. Normalt håndtaket på maling valse er seks til åtte inches lang, men med en utvidelse som lengden kan utvides til seks fot eller mer. En utvidelse brukes slik at ut-av-rekkevidde områder kan males samtidig står på gulvet i rommet som blir malt.

Tekstur

Tekstur kan påføres med en valse til en vegg eller takflate før man male eller teksturen kan tilsettes til malingen, og deretter ble blandingen kan påføres i ett strøk. Roller putene kommer i flere forskjellige typer og spesielle putene er laget for å hjelpe til anvendelsen av teksturerte maling. Pure sparkelmasse brukes noen ganger som en tekstur som er direkte plassert på veggen før du maler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com