Fabric Spesifikasjoner av Møbeltapetsering Vinyl

March 22

Fabric Spesifikasjoner av Møbeltapetsering Vinyl


Standen du satt på forrige uke på at fast food restauranten ble mest sannsynlig dekket med polstring vinyl. Møbeltapetsering vinyl har mange bruksområder i restauranter, båter, hus og mer; det er et vanlig stoff i moderne liv. Vinyl stoff er holdbart og vaskbare natur, kombinert med mange muligheter for tilpasning, gjør det til en bærebjelke i møbeltrekk industrien.

Varig

Vinyl stoff holder seg godt over lang tid og vanligvis varer over 20 år. Møbeltapetsering vinyl ikke rive lett, og slitasje fra rubbing og skraping er minimal. Vinyl stoff komponenter, inkludert naturgass etylen, klor og typisk en mykner, gjøre stoffet sterk.

Rengjørbar

Vinyl glatte overflate utgivelser lett søl. En rask tørk med en klut gjør vinyl rent igjen. Du bør vaske den med mild såpe og vann, bruk en myk børste for sta jord. Møbeltapetsering vinyl vask natur gjør stoffet et opplagt valg for mat tjenesteytende næringer.

passelig

Vinyl stoff produsenter har mange måter å tilpasse vinyl for miljø- og bransjespesifikke applikasjoner. I henhold til den kjemiske fibre og film Association, Inc., "A vinylfilm brukes som en del av en marin møbeltrekk kan inneholde et halvt dusin tilsetninger for å gi filmen den ønskede fleksibilitet, farge og prosesseringsstabilitet". Andre måter å tilpasse vinyl blant annet legge UV og brannsikre stoffer.

Brannsikkert

Brannmotstand er en annen av møbeltrekk vinyl kvaliteter. Vinyl stoff brannmotstand kommer fra dens komponent klor. Vinyl ikke ta fyr raskt, og hvis det ikke antennes, brenner sakte. Møbeltapetsering vinyl produsenter må forholde seg til brann hemmende reguleringer når du gjør vinyl.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com