Hvordan du bytter fra en innstikkslås til en knott Set

April 9

Hvordan du bytter fra en innstikkslås til en knott Set


Låskasse er standard fra en svunnen tid. Dagens patron sylinder knotter er mer allsidig og sikkert, og ikke minst enklere å installere. Når modern en lås fra et stem til en moderne knott, må du fylle tomrommet etter låsemekanismen før kjedelig for den nye låsen. Den beste måten er å fylle rommet med en trekloss, dimensjonert for å passe tett, deretter fortsette som om du arbeider med en ny skive dør. Du vil også ha flere plasser å fylle rundt kantene. Auto sparkel stivner bedre enn tradisjonelle tre filler og vil ikke krympe.

Bruksanvisning

Fjerne Old Lock

1 Finn og fjern skruene i platene på begge sider av døren. Det er vanligvis fire, en nær hvert hjørne.

2 Skru ut skruen under kanten på innsiden knappen for å løsne den fra spindelen og trekk begge knottene fra døren.

3 Fjern de to skruene som holder låsen i døren fra døren kanten. Lirk låsen forsiktig fra hullet sitt med en liten flat skrutrekker.

4 Fjern de to skruene som holder spissen plate til jamb og fjern spissen plate.

Fylling mortise

5 Mål sporet, eller mortise, i kanten av døren, foran til bak og topp til bunn. Måle dybden av innstikks ved å sette målebåndet inn i døren, før den treffer baksiden av innstikks. Låskasse varierer mye i størrelse. Dimensjonene av hullet vil bli noe større enn låse man fjernet.

6 Bruk en tabell så å skjære en blokk av furu til riktig tykkelse og dimensjoner for å fylle tomrommet. Det er best å klippe det til å passe lett, med kanten som vil være i flukt med døren kanten 1/16 tomme lang. Dette kan høvlet eller pusset glatt.

7 Sett tre blokk inn i mortise å sjekke for passform. Fjern blokken, spre trelim på alle ansiktene som vil være på innsiden av døren, og sett. Nail blokken på plass med en en-tommers overflate spiker nær kanten av døren, nær toppen av blokken.

8 Fyll hullene fra låsen spindelen og skruer i den gamle låsen med auto body filler, ved hjelp av en fleksibel sparkel. La limet og kitt for å stille over natten. Sand auto body filler glatte og plane blokken på kanten av døren, ved hjelp av et rivjern-stil planet og sliping for en glatt overflate.

Installere New Lock

9 Påfør papir mal fra den nye dørhåndtak til døren. Skjær hull i ansiktet av døren, sentrert på mark, med en 2-tommers hullsag. Bruk jevnt trykk og holde drillen på full fart. Ikke tving boret ut den andre siden, da dette vil føre splintres.

10 Marker midten av spissen bolt hull på kanten av døren og fødte hullet en 1-tommers padle litt, fra kanten av døren, inn i større hull i ansiktet av døren.

11 Mark jamb sentrert mellom den indre kanten av karmen og døren stopp molding, sentrert på ny dør knott hull, høyde-messig. Bore en 1-tommers hull, 5/8 tommers dypt i karmen.

12 Plasser spissen bolt kragen på kanten av døren, sentrert på en-tommers hull du lei. Mark rundt den med en blyant. Kutte materialet fra dørens kant med en meisel inne i omriss, til en dybde på 1/8 tomme. Gjenta med en-tommers hull i stenderen, ved hjelp av slagplate som en mal.

13 Sett spissen inn døren kanten. Kjør en kort skrue, utstyrt med maskinvaren, inn døren gjennom hvert hull i spissen bolt krage. Fest spissen plate til karmen på samme måte. Sett de to halvdelene av ny knott gjennom døren, samkjøre spindelen med hullet i halen stykke utenfor knott. Træ de to lange knott skruene gjennom hullene og stram dem med en skrutrekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com