Hvordan Remodel Solid Slab Skapdører

April 7

Hvordan Remodel Solid Slab Skapdører


Hvis skap er i utgangspunktet i god form, kan du legge til farge eller maskinvare til fast-panel dører å oppgradere dem uten å bruke mye. Det er mulig å erstatte noen av de solide dører med frostet-front dører eller glassdører i tillegg. Se på mange alternativer før de endelige beslutninger. Du vil ønske å skape en fullstendig oppussing som vil se passer for år.

Bruksanvisning

En vurdere å male skap hvis deres mål er utdatert. Bruk halvblank emalje maling med primer blandet i formelen. Bruk en liten roller å male skap og dører separat etter fjerning dører og maskinvare. Kjøp svamp valser, som vil bli svært tett konstruerte, som er anbefalt for denne typen maleri i ditt hjem forbedring butikken. Rull malingen på sparsomt i flere lag - og la dem tørke godt mellom hvert strøk - versus male på tykkere lag. Maling noen dekorative maskinvare på dørpanelene med kobber eller bronse metallic lakk.

2 Sett noen solide paneler med glass-front dører eller frostet glass-dører. Bruk disse alternative typer dører på hver tredje døråpning, for eksempel. Oppbevar beholdere av krydder eller spesielle retter inne klart eller frostet glassdører.

3 Forbedre en gammel ferdig med både maling og beis. Maling skap og solide dører med kirsebær-farget halvblank maling, for eksempel. Tillat å drive grundig og deretter børste på et par strøk med kirsebær beis i en litt mørkere nyanse. Bruk denne teknikken for å få dørene ser ut som ekte tre, hvis de er konstruert av kunstige materialer.

4 Lim noen dekorative tre cut-outs, som er tilgjengelig i hjemmet forbedring butikker, til de dør fronter. Kjøp tre design som er en åttendedel til en fjerdedel tommers tykke, for eksempel. Pass på å male eller beis tre stykker før du lim dem på dørene. Legg disse tre stykker til bjelkelaget områder også. Maling dekorative tre design svart, for eksempel, før liming dem til alle-hvite skap.

5 Bruk metall eller keramiske fliser å dekorere solid skapdører. Forbedre dørene hensiktsmessig med deler av pressede tinn fliser eller keramiske fliser stykker som utfyller en backsplash område med identiske materialer, for eksempel. Bruk metall eller andre materialer for å binde i skap med en helt ny backslash område som inkluderer lyse eller uvanlige farger for å pynte på en laber kjøkken. Legg disse fargene eller materialer til skap, slik at de ikke ser foreldet eller gamle ved siden av den nye benken.

Hint

  • Installer glass, messing eller tre dørhåndtak og skuff trekker for en antikk utseende. Dress opp vanlig dører med en rekke hardware tilleggene som minner om 50 til 100 år siden.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com