Hvordan bør en Attic ventileres?

May 2

Hvordan bør en Attic ventileres?


Riktig loftet ventilasjon forlenger levetiden på et tak og reduserer innendørs problemer, fordi det minimerer temperaturforskjellen mellom loftet og uteluft. Attic ventilasjon er avhengig av konveksjon, en passiv prosess der kjøligere luft inn bjelkelaget vents langs takskjegget, passerer gjennom loftet og ut gjennom taket vents på toppen. Tilstrekkelig lufting fjerner fuktighet og varme, spesielt kondens som kan utvikle seg gjennom bruk av dusjer og innendørs apparater som oppvaskmaskin.

Vent Typer

Inntaks- og utløpsventilene er to hovedtyper som finnes i de fleste loftet ventilasjon. Inntaksåpningene er funnet i bjelkelaget under takskjegget, mens uttakene er installert høyere på loftet slik at luften kan unnslippe. Tak, møne og gavl vents er varianter av uttakene. Ridge vents er den minst iøynefallende, som de er i samme farge som helvetesild og er holdt tilbake fra takets gavler. Tak ventiler er vanntette enheter produsert av lys-gauge metall eller plast og monteres direkte i taket. Gavl vents er ansett som den mest effektive form for tak ventilering. Sirkulære åpninger er inntak enheter som er installert når det ikke er plass i blågrønne for tradisjonelle ventiler. Starter vents er et annet eksempel på inntaksåpningene.

strøm~~POS=TRUNC Vents

Strøm vents, tilgjengelig i tak og gavl typer, bruke vifter for å tvinge luftsirkulasjon. Termostater avgjøre på og av drift. Strøm ventiler er gode alternativer for loft som er vanskelige å kjøle grunn av arkitektoniske elementer, dårlig lufting design eller mangel på ventilering. Drift av disse i vinter, men kan føre til at isen dammer å danne. En kvalifisert elektriker skal brukes til å installere strøm vents

Vent seletion

Typer er valgt og plassering er avhengig av en rekke faktorer. Arkitektoniske detaljer, størrelse på loftet og taket formen bestemme hvor mange bør brukes. Bjelkelaget inntaksåpningene brukes i mange moderne hjem, som de tilbyr den beste sirkulasjon. Vanligvis er en kombinasjon av tak, møne og gavl vents brukes til å lage den beste samlede ventilasjon.

Beregning Lufting Need

For å finne ut hvor mye lufting er nødvendig, må det området av loftsetasjen som skal bestemmes og bør inkludere noen plass over garasjen, samt soffited overheng. En kvadrat foten av netto gratis vent område kreves per 300 kvadratfot med loft gulvplass. Netto frie lufteområdet er den del av ventilasjonskanalen som brukes til å sirkulere luft. Lameller, insekt skjermer eller andre blokkeringer kan redusere den effektive lufteområdet. Størst produsentens spesifikasjoner for ventiler installert for å fastslå produktets netto gratis vent område.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com