Hvordan Lay Ceramic Floor Tile på en skrå Floor Drain

May 1

Når du flislegging et gulv med en renne i den (enten det er en dusj gulvet, vaskerom eller annen innstilling) bør du først legge ut flisen rutenettet som om det ikke er en belastning der. På den måten kan du etablere hvor flisene er ment å gå i forhold til nettet før du kutter dem rundt sluket. Hvis det er en merkbar skråning til gulvet som fører inn i vasken, sørg for å bruke mindre gulvfliser (fire inches tvers eller mindre), slik at du lettere kan følge disse konturer.

Bruksanvisning

1 Still et stykke gjennomsiktig papir over sluket. Mark rundt formen av den renne med blyant, utvide omkretsen av en kvart tomme. Klipp ut formen fra papiret med saks.

2 Legg papir sirkel på stykke papp. Spore rundt den. Kutt ut med saks. Lagre sirkelen.

3 Bruk kritt snap linje for å dele rommet i fire firkanter, med to linjer som skjærer i midten av gulvet. (Merk: Hvis avløpet er på midten av gulvet, re-justere linjene slik krysset sitter av den ene siden av sluket, med minst en hel flis igjen av plass mellom krysset og kanten av sluket.)

4 Påfør thinset mørtel over noen kvadratfot med gulvet, som starter i skjæringspunktet mellom linjene. Trykk fliser på plass langs linjene, sette fliser avstandsstykker mellom dem. Legg alle hele fliser som passer, og etterlater klart en omkrets på gulvet rundt sluket.

5 La flisene satt over natten. Fjern avstandsstykkene.

6 Skjær og installere de delvis fliser i nærheten av veggene, ved hjelp av våt sag.

7 Sett de siste fliser over avløpet uten mørtel, posisjonering dem som om drain ikke var der. Sett papp mal på flisene, fôr det opp med avløpet under. Mark rundt malen på overflaten av hver flis, ved hjelp av blyant.

8 Skjær flisene langs blyantstreker, ved hjelp av våt sag. Spre mørtel på baksiden av kuttet fliser og sette dem på plass ved avløpet, etterlot seg en kvart tomme mellom kutte fliser og avløps omkretsen. La mørtelen satt.

9 Spread fugemasse over hele gulvet med fugemasse sparkel, tvinger det inn i alle områder, inkludert kvart tomme plass mellom kuttet kantene av fliser og avløp. Bruk en fuktig svamp til å tørke opp overflødig fugemasse.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer fliser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com