Hvordan du bytter beltet på en håndverker Statesman

April 29

Selv om merket på "Craftsman" Statesman, er Statesman gressklipper faktisk en re-branded MTD selvgående push klipperen solgt av Sears Corporation. Den selvgående gressklipper benytter en liten Kevlar belte for å drive drivsystemet av en trinse montert på hovedakselen av motoren. Når beltet aldre, den strekker seg og til slutt begynner å skli på hoved-akselen trinse. Dette reduserer hastigheten av drivsystemet og reduserer klippe effektivitet. Rett problemet ved å erstatte beltet med en ny.

Bruksanvisning

1 Bruk klipperen uten drivsystemet før klipperen går tom for gass. Dobbeltsjekk oljefyllpluggen for å sikre at det er stramt.

2 Skru ut skruene som fester store sorte dekselet på forsiden toppen av klippeaggregatet med en skrutrekker. Trykk på på sidene av dekselet, og sett dekselet til side.

3 Finn strammeskruen mellom transmisjonshuset og overføring skivene. Drei skruen mot klokken. Samtidig, dra på drivremmen. Fortsett å vri skruen til du kan trekke stasjonen beltet av overføring skivene.

4 Plasser klipperen på siden og trekke beltet gjennom tilgang hullet i klippeaggregatet.

5 Trekk beltet av hovedaksel trinse montert mellom bunnen av dekk og klipperen blad. Vær forsiktig; ikke skjærer deg på klipperen blad.

6 Plasser den nye beltet rundt hovedaksel trinse og trekk den gjennom tilgang hullet i klippeaggregatet.

7 Plasser beltet rundt overføring hjulet og stram skruen til beltet blir stramt.

8 Plasser klipperen tilbake på alle fire hjul og sikre dekselet til det øverste hjørnet av klippeaggregatet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com