Slik feilsøker en garasjeport Noise

March 20

Garasjeport lyder kan variere fra subtile til irriterende, men du kan alltid fortelle når garasjeporten høres annerledes enn normalt. Det kan ta litt prøving og feiling for å feilsøke garasjeporten, men det er verdt det å endelig finne og utbedre problemet. Regelmessig garasjeport vedlikehold går en lang vei mot å sikre at døren fortsatt er i god stand, men nå og da en del kan mislykkes mellom vedlikeholds økter.

Bruksanvisning

1 Koble døren fra elektrisk døråpner, hvis du har en. For å gjøre dette, trekke i ledningen som henger fra elektrisk døråpner forsiktig. Prøv å finne ut hvor støyen har opprinnelse ved sakte å åpne og lukke garasjeporten manuelt. Problemet kan være i fjærer, hengsler eller ruller festet til døren.

2 Stram alle skruene i de forskjellige hengsler, valser og fjærer med en skrutrekker. Åpne og lukke døren manuelt etterpå for å finne ut om dette løser problemet.

3 Bruk en spray smøremiddel for å smøre alle garasjeport bevegelige deler. Tørk bort overflødig smøremiddel med en gammel fille. Test garasjeporten igjen.

4 Sett valsene og hengsler hvis smøring og stramme dem ikke korrigere støy problemet. Fortsatt støy indikerer at deler kan være sviktende. Du kan finne valsene og hengsler på ditt lokale Oppussing forsyning butikken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com