Hvordan Nær et tregjerde kan du plante Cedar Trees?

February 21

Hvordan Nær et tregjerde kan du plante Cedar Trees?


Sedertre er mørk og grasiøs i hjemmet hager, med ruvende evergreen vekst og frodige furu dufter. Cedars vokse i mange forskjellige varianter, men kan nå opp til 70 fot i høyden. De store trær krever tilstrekkelig avstand fra andre trær og strukturer som gjerder.

Cedar Trees

Cedar trær er eviggrønne trær og opprettholde sin mørke bladverket året rundt. De fleste sedertrær vokse i pyramiden former, med sine bredeste grenene ved foten av bladverket sitt. Bottom grener generelt vokser svært nær bakken og diktere planteavstander for disse trærne.

Spacing

Deodar seder, Cedar av Libanon og Atlas sedertre nå 40 til 70 fot i høyde og 30 til 40 fot i bredden ved forfall. Siden denne spredningen indikerer stiv gren vekst, indikerer det også avstandskrav til trærne. Plant disse seder minst 30 fot fra hverandre og noen nærliggende gjerder for å tillate full vekst og for å unngå skader på tregjerde. Eastern Red Cedars, Northern Hvite sedertre, orientalske seder og vestlige Red Cedars opprettholde mindre vekst, med oppslag på 10 til 15 fot, og gjøre det bra med 10-fots avstand.

Side

Hver sedertre krever det riktige stedet i tillegg til den rette plassen. Plante trær i områder med fullt solskinn, rask bevegelse i luften og effektiv drenering. Trærne mislykkes i sin helhet, dyp skygge og stående vann. Plant unge cedar stiklinger om våren eller høsten for kjølige, fuktige beplantning.

Jord

Sedertre gjør best i fuktig, rask drenering jord med litt næring. Slå Bagasje hage leirjord, organisk kompost eller blad mold i jorda ved planting, i en tre-fot-kvadrat tomten, for å oppmuntre skikkelig drenering og fuktighet oppbevaring. Plant sedertre saplings i hullene dype og brede nok for deres rot baller og vann umiddelbart med 1/2 liter vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com