Cellulose Isolasjon Beregning

March 31

Gamle aviser var en svært gammel form for isolasjon i hus. Mang en Midwestern gård huset ble bygget med gamle aviser stappet inn hulrom som en primitiv metode for å blokkere varmetap. I dag de gamle aviser omdannes til blåst inn cellulose isolasjon, kanskje den vanligste formen på loft og også brukt noen ganger i hulrom. Papirene blir makulert og behandlet med et brannhemmende kjemikalier for å konvertere dem til cellulose granulat.

R Verdi

Isolasjon blokker varmeoverføring. Det hindrer varm luft, som stiger, fra å unnslippe om vinteren. Den blokkerer inntrengning av varm luft gjennom loft i kjølige områder i sommer. Det er vurdert ved varmemotstanden eller R-verdi, vanligvis funnet ved den tomme for dybden av materialet. Cellulose R verdi spenner 3,6 til 4,0 per tomme, varierende med produsenten.

klimavariasjoner

Isolasjon krav varierer med klima. USA har sju klimasoner. Sone 1 er svært sørspissen av Florida. Sone 7 er ekstreme nordlige North Dakota, Minnesota og Michigan og deler av de høye Rocky Mountains i Colorado og Wyoming. Soner 2 til 4 deksel meste av øst, sør, Vesten, Gulfkysten og opp vestkysten fra California til Washington. Zone 5 dekker den øvre Midtvesten og vest. Generelt kaldere regioner krever mer isolasjon.

Generelt Minimum

Soner 2 til 5 krever minimum loft isolasjon av R 25. Cellulose med en R verdi av 4 vil kreve litt mer enn seks inches av isolasjon for å oppfylle dette kravet. Noen energi guider foreslår å installere cellulose til om lag 2 inches over bjelkene på et loft, som vanligvis tilsvarer ca 6 inches. Sone 6 minimum er R 30, sone 7 R 35. Legge til mer isolasjon øker R verdien, men de fleste av fordelen er i de første 6 inches.

Legge Cellulose

Cellulose vanligvis er installert så grunnleggende loft isolasjon, men det vil bosette seg over tid og mister noe av sin isolerende evne. Det kan være dekket med ny blåst inn cellulose eller med glassfiber platevatten for å gjenopprette maksimal verdi R. Cellulose også kan legges i løpet av glassfiber batts på et loft for å øke R verdi; å legge til 5 eller 6 inches av cellulose i løpet av glassfiber kan øke R verdier til mellom 38 og 60.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com