Det beste produktet for rengjøring Grout og mugg

April 2

Det beste produktet for rengjøring Grout og mugg


Grout, de cementlike lim holding fliser på plass, blir ofte skitne over tid. Nøkkelen til å holde fliser frisk og ren, er å kjøpe riktig rengjøringsmiddel. Bleach er den mest effektive produkt for rengjøring skitne fliser fugemasse.

Typer Bleach

Det finnes to hovedtyper av blekemiddel på markedet - klor og oksygen blekemiddel. Begge typer blekemiddel effektivt rene fuger; Men Spør Builder er Tim Carter, som skriver for "The Washington Post," anbefaler å bruke oksygen blekemiddel.

Fordeler med Oxygen Bleach

Oksygen blekemiddel har flere fordeler over klor. Først er oksygen blekemiddel ikke giftig og gir ingen skadelige gasser, noe som gjør det trygt for folk som er følsomme for klor. For det andre betyr oksygen blekemiddel ikke flekker på klær og er trygt for farget fugemasse.

bruk

Oksygen blekemiddel kommer i pulverform; du blander den med varmt vann til den er oppløst. Hell løsningen på fuger inntil det er synlig fuktig. La blekemiddel for å sitte i minst 30 minutter, slik at oksygen ioner for å bryte opp flekker, anbefaler Tim Carter. Hell mer løsning på flekker og kratt for å få fugemasse ren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com