Skruen Størrelser for Cabinet Montering

March 1

Skruen Størrelser for Cabinet Montering


Slitesterke materialer er viktig for langvarige skap, og skruene som brukes til å montere dem bidra til deres levetid. Skruer bidra til å holde skap justert slik at deres dører og skuffer fungere knirkefritt. Skruene må også være i stand til å bære vekten av skap sammen med vekten av innholdet.

Tørrvegg Skruer

De fleste av de skruene som brukes til å montere skap på kjøkken, bad og andre områder er gips skruer. Gips skruehodene fakkel ut og etterligne formen på et signalhorn. Ikke bli fristet til å bruke gips negler som en erstatning for gips skruer til å montere skap fordi neglene ikke har vridd threading at skruene må hjelpe dem grep veggen ved installasjon. Uten at grep, kunne negler trekke bort fra veggen under vekten av skapene de støtter.

skrue Lengde

Home Depot og This Old House Oppussing hjemmeside anbefaler å bruke 2 1/2-tommers gips skruer og etterbehandling skiver av en matchende størrelse for å montere skap til en vegg. Etterbehandling skivene også er kjent som trim skiver, og de har en buet kant som passer perfekt rundt hodet på en gips skrue. Unngå å bruke en kortere skrue å montere skap til en vegg fordi den dybden som en skrue penetrerer en overflate forbedrer sitt grep. Alle skruer generelt har et bedre grep enn negler, men de kan likevel trekke bort fra en vegg under vekten av skap hvis de er for kort.

Wall Studs

Finn og merk veggen stenderne hvor du installerer skap før du begynner å montere dem. En av de enkleste måtene å finne stendere er med en elektronisk stud finder. Skap må skrus på plass gjennom en stud, fordi hulprofiler mellom stenderne ikke kan støtte sin vekt. Bruk 1 1/4 tommers gips skruer for å feste side-by-side skap til hverandre etter å skru dem på veggen.

gulv Skap

Mount skap som hviler på en etasje i nærheten av en vegg til vegg og til hverandre, ved hjelp av de samme skruestørrelsene som anbefales for andre skap. Imidlertid anbefaler This Old House nettstedet også med 3-tommers gips skruer for å feste gulv skap til gulvet. Det kan virke som overkill, men skap kan bli forskjøvet over tid fra daglig bruk hvis de ikke er sikret med nok skruer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com