Bifold Door Alternatives

January 25

Bifold Door Alternatives


Bifold dører har sin plass. De tar opp mindre plass enn tradisjonelle dører og gir mulighet for mer plass inne i et skap. Imidlertid kan bifold dører være ganske vanlig. Heldigvis er det bifold dør alternativer som lar deg legge til litt stil til ditt hjem uten å ta opp ekstra plass.

pocket Doors

Pocket dører var populære i viktoriatiden. Fordi disse dørene glir tilbake i veggen og ikke ut i rommet når det åpnes, disse dørene er gode plass priser. Og takket være lomme dør konvertering kits er tilgjengelig hos din lokale byggevarebutikk, kan du konvertere praktisk talt alle dør i en lomme døren.

gobeliner

Gobeliner var et populært design valg fra middelalderen, om ikke før. Før ankomsten av noen form for effektiv innvendig oppvarming, billedvev fungert som en isolator på steinvegger. I viktoriatiden, gobeliner var en populær vegg behandling, verdsatt mer for sin skjønnhet enn for praktisk bruk. Noen av de vakreste billedvev ble skapt av William Morris på slutten av 1800-tallet. Gobeliner kan være et alternativ til bifold dører, spesielt når de henger fra en gardin stang rett over eller inne i skapet døråpningen. De rike farger og teksturer av et veggteppe vil legge skjønnhet til ethvert rom.

gardiner

Gardiner er et tredje alternativ til bifold dører. Hvis du installerer en draperi stang over innsiden åpning av skapet, kan du henge gardiner slik at de strekker seg over åpningen og henger ned til gulvet. Gardiner kan være vanlig eller mønstret, eller noe du har laget selv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com