Slik installerer en flom lys i en kjeller

March 16

Slik installerer en flom lys i en kjeller


Kjeller flomlys gir mye lys for kjeller arbeidsområder og en holdbar belysningsløsning for uferdige kjellere. For å installere en flom lys i kjelleren du trenger for å kjøre kraftlinjer fra en koblingsboks til en lysbryter og flom lys før du kan installere flom lampen.

Bruksanvisning

1 Velg steder å installere flom lys og bryteren. Plasser flom lys på taket slik at det lyser opp området uten skinner direkte inn i øynene. Hvis du har en ferdig kjeller, bruker stud finder for å markere posisjonen av de nærmeste til de stedene du har valgt for lysbryteren og ligaen pigger.

2 Finn en makt koblingsboks i kjelleren med nok kapasitet til å støtte flom lys uten å overbelaste kretsen den er på. Sammenligne strømkrav i enhetene som allerede er på banen du velger med kapasitet på bryteren som brukes. Hvis bryteren vil bruke mer enn 80 prosent av sin merkelast etter flommen lys er installert, må du bruke en annen krets eller kjøre en kraftlinje direkte fra sikringsskapet.

3 Koble fra strømmen til kjelleren på overbelastningsbryter, og kjøre en kraftlinje fra nærmeste koblingsboks til stedet der du vil installere bryteren for lys.

4 Plasser den åpne enden av bryterboksen mot stedet der du har tenkt å installere bryteren, og merk gips rundt det. Slå ut de forhånds markerte hullene i bryterboksen, og kutte ut den plassen du merket på veggen. Trekk ledningene inn i feltet, og installere boksen i rommet bak det. Wire bryteren til kraftlinjen i henhold til produsentens instruksjoner for bryteren.

5 Koble en andre kraftlinje til bryteren, og kjøre den til stedet der du vil montere flom lys. flommen lys Monter mot siden av rafter nærmeste stedet du velger å bruke de ferdige hull i den flom lys montering boks.

6 Punch ut knockout sporene i flommen lyskasse. Fjern isolasjonen fra slutten av ledningene som kommer ut av flom lampen. Koble ledningene til flom lysarmatur i henhold til produsentens instruksjoner ved hjelp av ledning nøtter. Koble ligaen ledningsnett med kraftlinjen med en annen ledning mutter, og vikle wire nøtter med elektrisk tape.

Hint

  • Kjør kraftlinjer gjennom elektriske kanal før du installerer dem for å beskytte dem mot fysisk skade. Hvis du har en uferdig kjeller, montere lysbryter til betongveggen ved hjelp av betongskruer.
  • Hvis du er usikker på hvilken breaker styrer kretsen du arbeider på, slå av strømmen til hele huset for å eliminere risikoen for elektriske støt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com