Hvordan Design en Western Saloon Bar hjemme

March 23

Hvordan Design en Western Saloon Bar hjemme


Skape en innbydende atmosfære hvor du og dine venner kan lene deg tilbake, slappe av og nyte noen velsmakende drikker ved å opprette en vestlig stil saloon i ditt hjem. Med noen rustikke detaljer og dekorative aksenter, kan du ta en bit av Wild West inn i huset ditt, enten du bor i den vestlige delen av landet eller geografisk plassering. Dine venner vil bli roping "Yee haw", og tror kanskje de har trappet tilbake i OK Corral.

Bruksanvisning

1 Male veggene i rommet der baren vil bli omtalt i naturlige toner for å sette en rustikk følelse. Rike nyanser av brunt, tan, kremhvitt eller en varm nyanse av murstein rød ville fungere. Bruk en faux maleri teknikk for å gi veggene en gammel look.

2 innlemme arkitektoniske elementer inn i rommet. Hang en pinnestol rail og tre wainscoting på veggene. Dekke gulvet med wide-planked uferdige tregulv. Bruk ut vegger og tak med alderen to-by-fours. Hang tinn fliser på veggene bak baren.

3 Møblere rommet med alderen møbler. Bruk gjenvunnet tre for å bygge din egen bar, kjøpe en som allerede har en gammel utseende eller alder en nyere bar ved å legge bulker med en hammer og gni av noen av finish med sandpapir. Omgi baren med spinnende avføring som er dekket med skinn. Hvis du har plass, inkluderer høy-top tre bord og kanskje en sirkulær tabell hvor gjestene kan spille kortspill.

4 Hang farget glass lampetter på veggene og lysekroner fra taket. Bruk lyspærer som har en flimrende effekt for å skape utseendet av stearinlys flammer i belysning elementer.

5 Hang svingende dører i inngangspartiet til rommet som har en bar. Disse dørene er en typisk vestlig saloon element og virkelig legge til den vestlige følelsen av plassen.

6 Stock barområdet med vintage glass og ulike typer whisky. Omfatter ulike typer alkohol for å sikre at det er noe for alle å drikke.

7 Sett opp en vintage popcorn maskin eller peanut maskin. Fyll skåler med pretzels, popcorn og peanøtter og sette dem ut på linjen øverst.

8 Vis sepia bilder i tre eller smijern rammer og henge dem på veggene i rom til å legge til vintage utseende av en sedan.

9 Spill vestlig musikk på en CD-spiller eller iPod for å holde med den vestlige følelsen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com