DIY Duct Air Conditioning

February 28

DIY Duct Air Conditioning


Kanaler for AC-enheten er en del av ditt hjem HVAC system. En type kanaler som du kan bruke for air condition kalles fleksibel kanal. Dette er et alternativ til stiv metallkanal som må være dimensjonert og kuttet for å passe. Men du bør først finne ut hvor du må kjøre air condition kanaler i ditt hjem. Deretter må du skaffe de materialer som kreves for å fullføre oppgaven, som er tilgjengelig på ditt lokale Oppussing butikken.

Bruksanvisning

1 Fest torget til runde kanaladapteren til en stikkontakt i siden av en kanal på HVAC-systemet. Fest kortet med skruen med elektrisk drill.

2 Mål avstanden fra utløpet til plasseringen av register med målebånd. Noter målingen på et stykke papir.

3 Plasser enden av den fleksible kanaler over kragen av adapteren som du koblet til utløpet i kanalen i trinn 1. Fest enden av kanal til halsbåndet med en fleksibel slange strips. Du kan også bruke en rund klemme.

4 Kjør kanalen til plasseringen av registeret ved å plassere den i mellom gulvbjelkene. Plasser en kanal hengeren under fleksible slangen og fest den til gulvbjelkene med skruer som bruker elektrisk drill. En kanal hengeren må brukes hver 5 fot av duct løp.

5 Bestem hvor mye overflødig kanal som du har på stedet for registeret. Kutt overflødig kanal med verktøyet kniv eller bruke saks.

6 Sett slutten av fleksibel kanal til den runde enden av registeret støvelen. Fest kanalen til boot med buntebånd eller runden klemmen.

7 Sett register boot over register åpning i veggen. Fest register støvel til veggen stenderne med skruer.

Hint

  • En runde klemmen er sikret ved å stramme en skrue med en skrutrekker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com