Hvordan bruke kalsium hypokloritt i et Spa

February 27

Hvordan bruke kalsium hypokloritt i et Spa


Et spa er et fantastisk tilbud å ha, spesielt på slutten av en hard dag. For å nyte en spa til fulle, må du vedlikeholde den kjemiske balansen i vannet, særlig nivået av klor. Det finnes utallige former for klor du kan bruke til å rense vannet i ditt spa, kalsiumhypokloritt å være en av disse formene.

Bruksanvisning

1 Test vannet i spa, ved hjelp av et basseng kjemisk test kit i stedet for papirstrimler. Siden test kits kan variere, følg instruksjonene på settet for å teste nivået av klor i vannet. Det optimale nivå er 1 til 3 deler pr million (ppm).

2 Legg kalsiumhypokloritt til badevannet ved å spre den rundt kanten av spa med jets slått på. Ta kontakt med emballasjen av kalsiumhypokloritt for å finne ut hvor mye kjemikalier for å legge til. Beløpet er basert på antall liter vann i spa og resultatet av vannet testen du utførte.

3 Sjekk vannet i spa med testsett to til tre timer etter tilsetting av kalsiumhypokloritt. Tilsett mer kjemisk hvis nivået er fortsatt for lavt. Du må kanskje også legge syre til spa fordi kalsiumhypokloritt har en tendens til å heve pH-nivået i vannet. Test alkalitet nivå med test kit og legge muriatic syre hvis alkalitet er over 120 ppm, følger instruksjonene på beholderen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com