Hvordan lage Ghost Yard Stakes med en bøtte med håndtak

April 10

Hvordan lage Ghost Yard Stakes med en bøtte med håndtak


Spøkelser haunting verksted eller hiet i løpet av høstsesongen er den perfekte, ikke-stresset dekorasjon. For de som ikke ønsker å plassere en innsats i hagen din eller bestemme seg for å holde festen inne på en kald kveld, ved hjelp av bøtter er en fin måte å transportere dekorasjon hvor som helst. Du kan også resirkulere denne dekorasjonen ved å bære det til kirken, samfunnet eller naboer 'parti å legge innredning til sin natt med moro, også.

Bruksanvisning

Tradisjonelle Yard Ghosts

1 Fyll en bøtte med jord, og pakk det tett. Kjør et verksted eierandel i jorda og fest den med jorda.

2 Fest håndverket skum ball til toppen av spill; skyv den ned på, men ikke gjennom, til bålet danne hodet. Fest den til innsats med duct tape.

3 Tegn spøkelset et ansikt ved hjelp av vanntett eller permanent markør på den hvite tvilling ark. Drapere laken over spøkelset er skum ball hode og fest med hyssing rundt halsen området, hvis ønsket. Arket vil drapere rundt bøtte.

Bur Yard Ghosts

4 Sett en spiral tomat bur stående på toppen av en bøtte med jord.

5 String dine streng lys gjennom buret, med ledningen hengende løst mot bunnen, og sikkert etter behov med vri bånd.

6. Ball opp en sokk og kanal-tape det til den ene enden av en pinne for å danne en hånd og arm. Stikker opp en andre sokk og kanal-tape det til den ene enden av den andre staven. Trykk begge stokker i jorden under buret på omtrent 45 graders vinkel for å danne armer, en på hver side av tomat buret. Legg ansiktstrekk til den hvite tvilling ark med en markør, så drapere det over strukturen for å lage din tent spøkelse.

Hint

  • Alternativt kan du droppe bøtte og bare plassere innsatsen i din hage eller sikre bur spøkelser 'arm pinner i bakken for en semi-permanent dekorasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com