Gummi vs Wood Mulch

January 29

Gummi vs Wood Mulch


Sammenligning av gummi mulch til tre mulch vil hjelpe deg å bestemme hvilken som er riktig for deg, eller for et bestemt område av hagen din. Mens tre mulch er mer tradisjonelle, noen av sine egenskaper gjør at det er ikke så langvarig som gummi mulch, og du må kanskje bytte den ut ofte. Selv om gummi mulch er dyrere, kan det være en bedre måte å bruke pengene, som det kan spare deg for penger og tid i det lange løp.

kontrollere Weeds

Gummi og tre mulch gjøre samme jobb for å kontrollere ugress. Begge blokkere ut lyset som ugress trenger. Begge er like i evnen til å kontrollere ugress. De mulch blokkerer lys og stopper veksten av gress, ugress og til og med blomster. Forutsatt at du har en dyp nok lag mulch, vil du ikke å bekymre deg for ugress med enten materiale.

spesielle betingelser

Hvis du legger vann til mulch til flom hagen sengen, forblir gummi mulch på plass, mens veden mulch vil videreformidle til andre områder som vannet går ned. Gummien er tyngre enn tre mulch, og har mer utholdenhet enn de lette flis. Hvis du bor i et område med sterk vind, vil tre blåse bort lettere enn gummi.

Været Fakta

Gummi mulch holder seg mye bedre til de elementer enn tre mulch. Du må erstatte tre mulch etter et år eller to, mens gummi mulch vil forbli intakt i mange år. Farging av veden mulch vil visne, mens gummi mulch kan beholde sin farge for rundt 10 år uten falming.

brann~~POS=TRUNC Fakta

Treflis brenner lett, men hvis en brann starter, er et flis brann lettere å sette ut. Den gummi mulch som fanger på brann brenner lengre og varmere enn flis og vil bli vanskeligere å slukke. En gummi brann vil kaste av svart røyk, der tre vil avgi en hvitaktig grå røyk som ikke er så giftig som gummi brann.

betraktninger

Tre mulch gir jordsmonnet noe behov for organisk materiale, mens gummien vil gi noen reell verdi til jord. Hvis du bekymre deg for termitt, er gummi mulch materialet som skal brukes. Prisen for tre mulch kjører omtrent $ 1.50 en kubikk fot og gummi kan være så mye som $ 15 kubikk fot, som i 2009.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com