Hvordan Monter en Over-Range Mikrobølgeovn

February 8

Hvordan Monter en Over-Range Mikrobølgeovn


Montering av en mikrobølgeovn over komfyr er en utmerket måte å spare plass. Disse mikrobølgene har også innebygde vifter og filtre, som eliminerer behovet for en rekke hette. Installasjonsprosedyren er ikke vanskelig. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan fullføre prosjektet i omtrent en og en halv time. Den vanskeligste delen av prosjektet er å løfte mikrobølgeovn å feste den til veggfestet. For den delen av prosjektet, vil du ønsker å verve en annen person til å lede den på plass på braketten.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til kjøkkenet krets. Merk bryteren slik at noen ikke tilfeldigvis slå på strømmen mens du arbeider. Finn stenderne i veggen ved hjelp av en stud finder. Markere plasseringen av hver stud med en blyant. Plasser monteringsmalen som fulgte med mikrobølgeovn på veggen. Juster den ved hjelp av nivå for å være sikker på at du vil bli markering de riktige stedene for montering maskinvare. Prøv å stille den opp slik at skruene skal alle gå inn pigger.

2 Marker steder for maskinvaren på veggen med en blyant. Bore hull for å få plass til brakettfesteskruene ved hjelp av bor og en borekrone i veggen og bunnen av kabinettet. Hvis noen av skruene vil gå glipp av en stud, bore hull store nok til å godta toggle bolt ankere i dette området. Fest monteringsbraketten til veggen ved hjelp av maskinvaren som fulgte med monteringssett. Stram skruene og veksle ankere med en skrutrekker.

3 Koble den elektriske ledningen til mikrobølgeovnen. Rød eller svart er varm, hvit eller grå er nøytrale. Jordledningen skal være grønn, eller en bare wire. Koble ledningene i henhold til og vri ledning nøtter på hver spleise. Installer dekselet på ledningen boksen og skru til skruene med en skrutrekker. Løft mikrobølgeovnen på plass på braketten med en hjelper. Som du heve mikrobølgeovn på plass, mate elektrisk ledning gjennom kabinettet.

4 Hekt mikrobølgeovn i festebraketten. Fest skruene gjennom skapet og inn i toppen av mikrobølgeovn. Stram skruene med en skrutrekker. Koble de elektriske ledningene til kjøkkenet krets. Installer tråd nøtter på skjøter ved å vri dem på. Pakk wire nøtter med elektrisk tape når du har installert wire nøtter. Slå på strømmen til kjøkkenet krets på sikringsskapet.

5 Fest spjeldet på toppen av mikrobølgeovn ved å klikke det på plass. Installer kullfilter og lufte skjermen på mikrobølgeovn. Programmere mikrobølgeovnen i henhold til produsentens instruksjoner for din bestemt merke.

Hint

  • Forsøk aldri å koble mikrobølgeovn til den elektriske kretsen uten først å slå av strømmen ved sikringsskapet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com