Craft Ideas for Cabinet trekker

January 31

Mens lakkerings skap eller på annen måte forandre sitt utseende kan være en komplisert jobb, laging nytt kabinett trekker er relativt enkelt. Det er en kostnadseffektiv og enkel måte å kle opp kabinettet. Hvis skap kunne bruke litt sprucing opp, tilbringe litt tid på kabinettet trekker kunne gjøre bare knep.

Wire og Bead trekker

Hvis skap har plain-Jane håndtere trekker, legge til litt spenning med wire og perle dekorasjoner. For å lage disse dekorasjoner, kjøpe heavy-gauge og glassperler i farger som finnes i innredningen din. Se etter perler som er laget av tykt glass som tåler påkjenningene ved daglig bruk og rengjøres enkelt. Trekker kan bli skitten over tid.
Ved hjelp av tang, kutte lengder av heavy-gauge om to til tre ganger størrelsen på din nåværende kabinett håndterer. String perler på disse trådlengder. Vikle kabelen sikkert rundt ditt kabinett håndterer i en sirkulær måte, sikre dem på slutten ved å doble ledningen tilbake og krympe den med en tang.

Button-Enhanced trekker

Gjør din nåværende knott trekker litt mer spennende med enkle knappe tilsetninger. Til å begynne dette håndverket, fjerne kabinettet trekker, og ta dem til en hobbybutikk. Velg knapper som dekker hele enden av knotten. Kjøp de samme knappene, eller lage en variert utseende ved å mikse og matche knapper. Når du har valgt knapper, feste dem til dine trekker med varmt lim. Dette alternativet er spesielt egnet for et rom som du bruker for håndverk, da det gir plassen en desidert crafty følelse.

Tre formet trekker

Bytt ut din standard runde knotten trekker for fasong alternativer med litt mer interesse og appell. Kjøpe noen små pre-cut tre figurer på en hobbybutikk. Se etter former av denne typen i den generelle håndverket delen. Du kan finne tykke tre utskjæringer, slik som bamser eller skyer som er ment å bli malt og brukt som dekorative stykker. Maling eller avslutte disse tre former som passer din smak og passer din plass.
Fjern eksisterende trekker, og sette disse nye i deres sted, ved hjelp av en drill for å lage en pilot hull og skru dem på med den samme skrue som du brukte til å feste den forrige trekker. Plasser en tykk skive eller en stabel med flere tynne skiver bak hver nye trekk for å sikre at det er litt bort fra kabinettet. Prøv denne ideen å sprite opp en barnehage, og erstatte de trekker på babyens stellebordet skap eller skuffer med de formet som kaniner eller skyer, matchende dem til rommet innredning.

Dekorativt malt trekker

Vis frem dine kunstneriske evner ved å lage dekorativt malt knott trekker. Kjøp ny runde eller tre kabinett knotter, eller sand ned eksisterende tre seg for å lage en overflate egnet for maling. Ved hjelp av en detalj pensel og tre håndverket maling, lage en eller flere design av ditt valg på disse trekker. Etter å ha latt dine malt design tørke, dekke trekker med skjellakk for å beskytte arbeidet ditt. For å gjøre dine trekker spesielt oppsiktsvekkende, bør du vurdere å matche ditt verk til skapet innholdet. For eksempel male små retter på trekk for parabolen din skap og små bokser på trekk for pantry skap.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com