Feilsøking for GE Oppvaskmaskin GE165D5450P001

February 22

General Electric er GE165D5450P001 oppvaskmaskin er en innenlandsk oppvaskmaskin designet for permanent kjøkken installasjon. Oppvaskmaskinen tilbyr en rekke vaske innstillinger fra sart til heavy-duty, og er designet for å håndtere den tunge sot produsert av en hel familie er verdt av retter. Apparatet kan, fra tid til annen, presentere driftsproblemer og når dette skjer en rask prosedyre feilsøking bør få oppvaskmaskinen tilbake til sin vanlige funksjon status.

Bruksanvisning

1 Tilbakevaskesyklusen ved å trykke på vasketypen, lagt opsjoner og "Start" -knappen i løpet av 30 sekunder. Tar for lang tid å legge inn vask utvalget kan resultere i oppvaskmaskinen nekter å starte, som kan mistolkes som en feil.

2 Åpne oppvaskmaskinen og fjern noen bestikk som ikke er ordentlig skjøvet helt inn i bestikk skuffen samt eventuelle panner eller plater som underlag hviler for nær vaskemiddel kopper på innsiden av døren. Den bestikkskuff må være forsvarlig fylt og vaskemiddel kopper fritt til å spre vaskemiddel grundig gjennom oppvaskmaskinen.

3 Åpne døren og trykk på Start-knappen tre ganger i rask rekkefølge for å fjerne vaskemiddel cup. Dette er nyttig hvis koppen har tilfeldigvis blitt stengt uten vaskemiddel eller med fremmedlegemer som matrester satt inn.

4 Slå på eventuelle avfallshåndtering eller behandling pumper festet til oppvaskmaskinen og la disse kjøre inntil klar.

5 Åpne oppvaskmaskin og klare retter fra skuffene. Hell 1 liter kaldt, unsoapy vann i oppvaskmaskinen og lukke døren. Trykk Start og lytte etter vann til å renne. Når oppvaskmaskinen slutter å lage støy, trykk Start på nytt for å kjøre en skylling, tømme oppvaskmaskinen for overflødig såpe eller såpeskum.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com