Hvordan bygge en skuff tak

February 22

Hvordan bygge en skuff tak


Et brett taket legger estetisk verdi til et rom ved å skape en illusjon av ekstra høyde. Det er spesielt effektiv i korridorer, spiserom og stuer. Brettet tak blir ofte brukt som et lerret for malerier, som i det sixtinske kapell.

Brettet tak kan være innfelt eller omvendt. Innfelte brettet tak arbeide fra de ytre kantene av rommet innover, med den høyeste del av taket som er nærmest midten av rommet. Inverted tak brukes til å ringe oppmerksomhet til detaljer som dekorative pot rack eller spekter, eller for å skjule belysning. Inverterte tak har det laveste punktet nærmest midten av rommet og det dypeste utsparingen vil bli funnet nærmest kantene av rommet.

Brettet tak bruke kronen for å skape en følelse av dybde og høyde. Bruken av en rekke ansikter og utførelser hjelper understreke nivåene skapt av skuffen taket. Eksperimenter med ulike trimmer og listverk å finne et utseende som behager øyet og har mest dramatisk effekt på venner og familie. Bygge et brett tak krever tilstrekkelig planlegging og verktøy.

Bruksanvisning

Bygge en skuff tak

1 Slik lager du en innfelt brettet tak, starte med å ta en titt på noen crown molding prøver. Du vil ha en rekke kledning bredder og profiler. Lys spretter av hver profil litt annerledes, og skaper dramatiske visuelle effekter. Du trenger noen flatere profiler samt noen med dype kurver. Kontroller at teksturer av de utskårne delene utfyller hverandre når montert sammen.

2 Bestem deg for hvor mye dybde du ønsker å lage når analysere hvordan å bygge en skuff tak. Jo dypere du vil fordypningen skal vises, jo mer molding du kommer til å trenge. Mål lengden og bredden på taket, multiplisere med to og dele på lengden på kronestykkene du vil bruke, og deretter multiplisere med antall profiler du skal bruke.

Eksempel: Ditt rom måler 12 fot med 16 fot. Omkretsen av rommet er 12 fot + 12 fot + 16 fot + 16 fot som tilsvarer 56 fot. Du bruker 8 fot lengder av kronen for prosjektet, så du må 7 av hver profil å gå hele veien rundt i rommet. Det kan være lurt å kjøpe en ekstra lengde på hver profil i tilfelle du gjør noen feil med den gjærete leddene eller i tilfelle noen av trim spagaten når den er festet til veggen og taket.

3 Miter alle ledd og bruke en mestring så å klippe bort avfall, slik at leddene kan overlappes i stedet for å bli stanget sammen. Dette hindrer felles fra splitting som tre utvides og kontrakter med årstidene.

4 Paint taket ditt, ved hjelp av en farge en nyanse eller to lysere enn veggene. Det kan være lurt å eksperimentere med forskjellige teksturer og maler på taket for å skape ekstra interesse før påføring av kronen. Gjør hva behager øyet og gir deg den rette følelsen for å passe rommets bruksområde. Kurven av overgangen linje fra den teksturerte partiet til den enkle del av taket avbildet her skaper en illusjon av ytterligere dybde.

5 Installer kronen, noe som skaper en dyp kurve fra vegg til tak. Jo lengre ned på veggen din kurven begynner, vil dypere skuffen taket ser ut til å være. Taket avbildet her begynner om tre fot ned veggen og bruker inverterte landinger som baser for å feste hvert nivå av kronen. De skarpe kanter og oppstyr gratis profilene gir en elegant, men moderne utseende til rommet. De ulike nivåer måtte være utformet på samme måte som om hver var et mini vegg. Bruk to ved firere å bygge studs og feste gips (Sheetrock) for å dekke ved hjelp av en spikerpistol. Tape leddene og glatt med sparkelmasse. Sand glatt med en båndsliper. Sørg for å bruke vernebriller og maske for å unngå innånding slipestøv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com