Slik fjerner et tre som falt på en Shed

March 10

Slik fjerner et tre som falt på en Shed


Den siste storm var en dårlig en, og i kjølvannet av dine landskapsarbeid trær har falt på et skur. Din prioritet nå er å rydde opp skaden. En profesjonell kan vanligvis belaste hundrevis eller tusenvis av dollar. Men hvis dette er ute av din prisklasse, kan du se på å fjerne treet selv. Fjerne et tre er en arbeidsintensiv og potensielt farlig aktivitet. Ta alle riktige sikkerhetsforanstaltninger før du tar treet.

Bruksanvisning

1 Vurdere omfanget av skaden for å avgjøre om du trygt kan fjerne treet selv. Hvis skjulet er skadet utover reparasjon og kan falle, eller treet har falt i kraftledninger, bør du ikke prøve å fjerne treet selv. Det kan føre til rusk å falle på deg. Koble fra strømmen til skur ved å slå av skillebryteren. Sett på alt riktig sikkerhetsutstyr, inkludert skinn close-toed sko, bomull lerret bukser og langermede skjorter, solide hansker, vernebriller og en hjelm.

2 Fjern alt rusk fra rundt treet før du tar treet. Fei opp falne glass og trefliser med en kost og overføre dem til en søppelbøtte med en støv pan.

3 Lean en stige mot en sikker hvile som taket av uthuset å kutte treet i biter. Aldri prøve å kutte deler av treet over hodet. Dette kan føre til rusk å fly inn ansiktet eller lande på hodet. Hvis du bruker en motorsag, kutte over hodet kan også føre til at du mister kontrollen og muligens slippe sagen på hodet, ansiktet eller halsen.

4 Fjern mindre lemmer først med en gren lopper og bære dem bort. Skjær større lemmer med en håndsag, stangsag eller motorsag slik at de er i flukt med treet. Begynn på toppen av grenen og kuttet ned for å unngå å binde sagbladet. Bær lemmer bort sakte. Aldri bære lemmer ned stigen, slik at du ikke mister balansen.

5 Skjær stammen eller lemmer som ikke er jevnt støttes med to skiver. Skjær oppover inn i treet fra bunnen en tredjedel av veien gjennom treet. Deretter skjære nedover for å møte den første kuttet. Dette vil kutte treet i to uten binding bladet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com