Typer Rørlegger Vents

April 4

Typer Rørlegger Vents


Vannrør levere vann til de kildene vi trenger for bading, drikking og vaskekluter og retter. Men en annen del av rørleggerarbeid som er sjelden diskutert er de VVS ventiler. Ventilene gjøre to jobber. Først tar de bort avfallsvann til kloakk eller septiktank. For det andre, de utvise metangassen som produseres fra menneskelig avfall som ellers ville bygge seg opp i rørene. De typer VVS ventiler avhengig av et hjem alder.

PVC

Den vanligste materialet som brukes i nyere hjem konstruksjon for avløp avfall vents er PVC-rør. PVC kommer i hvit og svart, og hvilke typer har litt forskjellige kjemiske makeups. Konseptet med installasjonen er den samme, men. Primer og renere blir brukt til å rense forbindelses partier av røret før rørene kobles sammen. Bonding sement brukes over leddene, og de er koblet sammen. Sementen skaper en ultra-sterk binding for å hindre lekkasjer i skjøtene.

Cast Iron

Cast Iron piping var det primære materialet som brukes for avløp vents inntil 1960, da produksjonen av plast og PVC ble mer utbredt. Støpejern ventiler er ekstremt tung, men også sprø. De lett sprekke når truffet med en hammer. Leddene er forbundet med rørlegger er impregneringsstoff, som forsegler skjøtene fra å lekke og har potensial for å svekkes over tid.

messing Vents

Messing ventiler er ikke vanlig, men er sett i boliger bygget på 50-tallet gjennom 60-tallet. Messing leddene er loddet akkurat som kobber. Disse ventilene er vanligvis ikke brukes for hele huset, men heller for ventiler som går fra toaletter og vask avløp til hoved vent, som vanligvis støpejern i dette tilfellet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com