Gul & Svart Legged Edderkopper i Florida

March 28

Gul & Svart Legged Edderkopper i Florida


Med sin varme og fuktige tropiske økosystem, har Florida en edderkopp-vennlig miljø. En rekke av Floridas edderkopper sport gule og svarte bein. For å se disse edderkoppene, prøv å se utenfor, på og rundt planter i hagen din. Sjekk under steiner og blomsterpotter også. Innendørs, kan du få øye på disse skapningene i hjørner og på vinduer. De fleste edderkopper er aktiv over natten. Ingen av edderkoppene oppført nedenfor er giftige, selv om de kan levere smertefulle biter når truet.

Jumping Spider

Tro mot sitt navn, disse edderkoppdyr gripe deres byttedyr ikke med duk, men ved å hoppe på sine mål. Hopping edderkopper er en av de få av edderkopparter aktive i løpet av dagen. Foruten sin jakt vaner, er disse edderkoppene kjent for sin uvanlige tre rad øye struktur og deres generelt mindre størrelse. De fleste hopperne er ½ tommer eller mindre lang. Forvent å se dem på ytterdører, vinduer og veranda rekkverk. Ikke alle hoppe edderkopper har svarte og gule ben. Se etter fargemønsteret på twin-flagget hopping edderkopp, som har gule ben med sorte striper, og Pantropical jumper, som lenge kroppen har gule og sorte vertikale striper og ben som er mest gul med sorte flekker. Mest slående er kalesjen hopping edderkoppen, som har svarte bein med gule hår som strømmer fra leddene.

scytodidae

I likhet med hopping edderkoppen, dette arachnid, finnes hovedsakelig i Florida nordlige Panhandle, navnet stammer fra sin jakt metoden. Det drenches sine ofre i en spray av limet som lammer byttedyr for fôring. Den scytodidae vil spise mye større edderkoppdyr, inkludert ulv edderkopper. Finn sin duk i taket hjørner eller under råtnende plantemateriale på bakken. Dens meste gul kropp har en kuppel form. Dens ben er for det meste svart, med gule bånd.

Giant Crab Spider

Den krabbe-lignende side posisjonering av ben tilskudd dette edderkopp sitt navn. Giant krabbe edderkopper er vanligvis ganske liten, på rundt ¼ tommer i lengde. Som med hopping edderkopper, krabbe edderkopper slå ned på byttet sitt i stedet for ensnaring det i duk. Få øye på dem som venter på å hoppe på sine ofre på blomster og busker. Den øvre tredjedel av den gigantiske krabbe edderkopp ben, der den kobles med kroppen, er gul med svarte bånd. De nederste to tredjedeler av benet er relativt tynnere enn den øverste tredjedel og er helt svart.

Black and Yellow Argiope Spider

Også kjent som den gule hage edderkopp, dette arachnid besitter en svart kropp med symmetriske gule flekker kjører ned ryggen. Dens ben er gul på leddene og svart i mellom. Den spinner betydelig duk i nærheten og rundt skogområder og vokser til ca 1 tommer i lengde. Finn dem på sentrene av deres webs.

Grønn Lynx Spider

Denne edderkoppen fester på større insekter, deriblant humler og sommerfugllarver, spesielt fra avlinger. Dens farge mønster har en ugjennomsiktig, hvit bakgrunn, med en delvis grønn kropp og ben med svarte flekker og gule ledd. Det bor for det meste på busker og jakter i løpet av dagen. Det trenger ikke spinne webs, men vil gi enkelt silke tråder å holde seg på plass. De grønne gaupe edderkopp varierer i lengde fra bare ½ tommers til ¾ tommer, med menn ranking på mindre siden og kvinner vokser større.

Orb Weavers

Nord-Amerika er hjem til nesten 200 arter av denne arachnid gruppen. De spinner klassisk formet runde duk med eiker for å fange sitt bytte. To varianter, tetragnathidae og den gylne silke edderkopp, har svarte og gule ben. Den lange kjever varianten har en gul-hued kroppen med en sølv cast og svakt gul ugjennomsiktig ben med sorte fuger som stikker litt. Deres små spinn vanligvis måler mindre enn en fot i diameter og vises nær vannforekomster. På mer enn 1,5 inches i lengde, kvinnelige Orb vevere er noen av konsernets største prøvene. Hannene er betydelig mindre, på mindre enn ½ tomme. Kvinner har lange, gule legemer med gule ben og svulmende, svart ledd. De legger sine duk meste i glenner inne skogområder.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com