Hvordan du oppbevarer flytende ammoniakk gjødsel i en aluminium tank

April 16

Du må lagre gjødsel nøye fordi de næringsstoffene inge av planter for ernæring er ofte brannfarlig og farlig for andre livsformer. Ammoniakk er vanlig i gjødsel formler og det er etsende på hud og lunger og kan være farlig hvis de utsettes for øynene. Man kan lagre flytende ammoniakk gjødsel i aluminium tanker ettersom ammoniakken ikke vil reagere med aluminium. Du må imidlertid fortsatt være forsiktig når du lagrer ammoniakk i en aluminiumstank for å unngå lekkasje.

Bruksanvisning

1. Maling utsiden av aluminium tank med en lyse eller reflekterende farge. Dette bidrar til å hindre tanken fra å absorbere sollys, noe som kan heve den indre temperatur av ammoniakk.

2 Etikett tanken tydelig at du bruker for gjødsel lagring så noen i nærheten er klar over innholdet i tanken.

3. Plasser beholderen i en betong eller sand fundament på bakken, slik forhøyet fuktighet vil rulle bort fra bunnen av tanken. Dette bidrar til å holde ammoniakken stabil og hindrer fuktighet fra å bygge opp på bunnen av tanken som kan føre til korrosjon. Det er viktig å hindre at ammoniakk lekker ned i bakken siden det kan forurense lokale vannforsyning. Stiftelsen hindrer også tanken tipper. Unngå grus fundamenter siden de fremskynde etsende prosessen på aluminium.

4 Påfør et segl til bunnen av tanken rundt fundamentet for å hindre fuktinntrengning. Forseglingen bør være i stand til å håndtere temperatur differensiering slik at den ikke vil korrodere med ekspansjon og krymping.

5 Kontroller tanken regelmessig for tegn på bulker, hull eller korrosjon. Leie en profesjonell for reparasjoner for å sikre at tanken oppfyller miljøkrav.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com