Hvordan lage en underjordisk bunker for Storms

April 15

Hvis du bor i et område utsatt for plutselige, voldsomme stormer og tornadoer, kan det være lurt å ha en underjordisk bunker som du og dine kjære raskt kan trekke seg tilbake til i en nødssituasjon. Mens noen mennesker bygge forseggjorte og kostbare konstruksjoner med helles betong vegger begravd helt i bakken, kan du bygge en effektiv delvis begravd ly som vil beskytte din familie for mye mindre. Denne fremgangsmåten innebærer bruk av earthbags.

Bruksanvisning

1 Grav et en-fots dyp sirkulært hull. Deretter langs den indre kanten av dette hull gravingen en fot dypere og ca 20 inches bred, og etterlater et gap hvor døren skal gå. Gjør dette gapet samme størrelse og rammen du har valgt.

2 Hell et tynt lag av grus i bunnen av grøften. Dekk sirkulært hull med polyetylenen sheeting. Deretter dekker folien med belegningsstein.

3 Bruk spade til å fylle en pose med skitt. Plasser den i grøften i nærheten av døren gap. Fyll og plassere en annen ved siden av dette. Fortsett å gjøre dette til du har dekket bunnen av grøften med poser. Skjær strimler av piggtråd og plassere dem på linje med poser.

4 Legg et lag av poser på toppen av den første, og deretter et lag av piggtråd. Fortsett denne prosessen med å legge lag, men som du gjør, plasserer posene litt lenger mot midten for å begynne å danne en bue. Plassere den siste posen i sentrum kan være litt vanskelig, og du kan trenge en person som arbeider nedenfra mens man jobber ovenfra.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com