Instruksjoner for rengjøring et Spa Filter

April 20

Instruksjoner for rengjøring et Spa Filter


Spa filtre arbeide for å holde spa vann fri for rusk, insekter, alger og bakterier. Regelmessig vedlikehold av filter sørger for et skikkelig fungerende system og holder spa pumpe tettes. Et filter er laget av et fibrøst materiale som gradvis løsner over tid. Med større områder til stede, kan partikler bli fanget, slik at pumpen slutter å fungere. Men med riktig filter rengjøring og sanitær, vil ditt spa forbli en favoritt retrett. Når du trenger å rengjøre spa filter avhenger av type filter, hvor ofte spa er brukt, og hvor skittent det ser ut.

Bruksanvisning

1 Fjern filteret fra spa. Ved hjelp av en hageslange, forsiktig spray filterfoldene å løsne fanget rusk og skitt. Vær oppmerksom på høyt vanntrykk, noe som kan skade filteret materiale.

2 Løsne med fingrene noen små partikler innebygd i filterpatronen. Dette fungerer best når filteret er helt tørt, men det kan gjøres på en våt filter også. Børst restene unna.

3 Plasser filteret i en spesialdesignet filter-rengjøring pose fylt med spa filter rengjøringsmiddel. Eventuelle gjenværende smuss og partikler flyter i vannet. Spray grundig igjen med vann for å fjerne oppløsningen.

4 Fyll en stor bøtte med en blanding av vann og saltsyre. Dette vil fjerne kalsium skala og desinfiser filter løpet av ett minutt.

5 Tørk filteret helt før du setter det tilbake. Dette kan ta noen dager, men vil eliminere mikroorganismer fra å vokse inne og forurenser badevannet.

Hint

  • Har en annen tørr, allerede renovert filter på rotasjon i tilfelle du ikke har tid til å la filteret tørke før du setter den inn igjen.
  • Filter bør byttes en gang i året uansett hvilken tilstand de er i.
  • Skift ut filteret tidligere hvis den midtre delen er løs, dratt eller bøyd, eller hvis caps på endene er sprø, sprukket eller misfarget.
  • Håndsett eller oppvask såper, vaskerom såper eller noe boblende såpe vil ikke rense filteret.
  • Rett blekemiddel vil svekke og forkorte levetiden på filteret.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com