Hvordan kan jeg drepe Fire Ants naturlig?

August 15

Hvordan kan jeg drepe Fire Ants naturlig?


Selv har maur i hjemmet er aldri ideelt, synes det å gjøre ting verre hvis de er fire ants. Brann maur er med sitt røde farge og aggressiv holdning. Det er morsomt hvordan noe så lite kan føre til så mye trøbbel, men brann maur rundt ditt hjem og eiendom er et alvorlig problem. Uten bruk av sterke kjemikalier, kan du likevel føre krig mot disse små røde trusler.

Bruksanvisning

1 Grav et hull i reiret så dypt som du kan. Sørg for å beskytte deg selv ved å bruke klær som beskytter huden din slik som bukser, lange ermer og hansker. Bruk en skuffe med lengst håndtak du kan finne så sinte maur vil ha lenger å reise for å komme til deg. Drop en del av tørris inn i hullet og dekke det opp. Dette vil fryse maurene, drepe noen og å tvinge andre til å evakuere og gå videre. Hvis du dreper dronningen, vil de overlevende flytte andre steder.

2 Smelt halvparten av en bar av lut såpe og bland det inn i 5 liter vann. Pass på å bruke hansker og ikke la denne løsningen kommer i kontakt med huden din, så lut er etsende og kan brenne. Hell blandingen rundt maurtue å inneholde området og bruke en spade å blande opp såpevann og skitt inn i maurtue. Dette vil drepe maur på kontakt.

3 Kok opp en kjele med vann og hell det inn i deres hjem. Mange maur vil dø av varme eller drukne. Dette vil ta flere programmer for å helt bli kvitt maur.

4 Scoop opp noen maur fra en maurtue med en spade og slippe dem på en nabo maurtue. De vil kjempe til døden, og ta vare på en stor del av maur befolkningen for deg.

5 Dump glør fra en fersk BBQ på maurtue å asphyxiate brann maur. Dette vil drepe store antall maur på minimal tid.

Hint

  • Brann maur ikke bryr seg for lukten av såpe så strø pulverisert klesvask eller oppvaskmiddel i områder som maur kan komme inn gjennom for eksempel døråpninger og vinduskarmer for å holde brann maur ut av hjemmet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com