Hvordan installerer jeg en dusj Drain Festet til en Sink Drain?

November 13

Hvordan installerer jeg en dusj Drain Festet til en Sink Drain?


Hvert hus har en hoved kloakk linje som går inn i enten byen kloakk eller septiktank. De fleste vann inventar som har avløpsrør til å ta sin avløpsvann unna, kjøre inn i denne hoved kloakk linje. Men hvis byen tillater loven tillater det, kan man ligaen er avløpsrør legge til en annen side av ligaen er avløpsrør før første avløpsrør går ned til hovedkloakkledningen. Avløpsrør er festet til hverandre ved hjelp av forbindelseskoblinger, og holdes på plass med lim.

Bruksanvisning

1 Mark hovedkloakkledningen der dusjen avløpsrør vil legge inn i den. Lag en andre mark 3 inches langs fra første. Skjær gjennom hovedkloakkledningen i begge merkene ved hjelp av en baufil. Vær sikker på at kuttene er rette, og fjerne ujevnheter med en handels kniv.

2 Påfør ABS lim rundt begge kutt i røret, og også de indre ender av en ABS-forbindelseskobling. Skyv koplingen mellom de to kuttene, og pass på at koplingen side tuten vender opp. Hold i 30 sekunder. Gjelder lim til enden av et nytt stykke av ABS rør. Også lim på innsiden kanten av forbindelses koblingens tut. Skyv røret inn i tuten rim og hold i 30 sekunder. Mål, mark, klippe og bruke lim til nye biter av pipe og fest den til den nylig installerte rør til du kommer til det punktet der dusjen røret kobles til vasken røret. Marker vasken rør på dette punktet.

3 Skjær gjennom røret ved merket og fjerne ujevnheter. Mål og kutt nytt rør for å løpe fra dette punkt opp til vasken. Gjelder lim til enden av den nylig installerte rør, og en ende av røret som vil gå over til vasken. Også lim inne i endene av et T-formet ABS forbindelseskobling. Skyv koblings på enden av den nylig installerte rør og skyve røret som fører til vasken inn i den andre enden av koplingen. Hold i posisjon i 30 sekunder.

4 Sett en P-felle over enden av røret som fører over til vasken. Dersom den vertikale delen av P-fellen er rett under dreneringsrøret vask, ta P-felle av, og limes til enden av røret. Skyv vaskens avløpsrør ned i den andre enden av P-felle og fest den med P-lås mutter.

5 Lim enden av et stykke av dusj kloakkrøret, og de ​​resterende indre ende av den T-formede koplingen. Skyv røret inn i koblingen og hold i 30 sekunder. Nå installerer ny dusj rør over til under dusjkaret flensen. Push en annen P-felle på enden av røret. Igjen, hvis den vertikale delen av P-fellen er rett under dusjen bunnflensen, ta den av og limes til enden av røret. Våt rundt dusj basens gummi flens, og enden av den vertikale delen av P-fellen. Skyv P-felle helt opp til flensen.

6 Legg oppkvikkende til noen deler av den nye avløpsrør som trenger støtte.

Hint

  • En forbindelseskobling har samme diameter som røret vil det feste seg til, og dens side tut er den samme diameter som røret som skal kjøres inn i den.
  • Dersom den vertikale delen av P-felle ikke vil nå opp i dusjen bunnflensen, skjære en ny del av kloakkrøret i riktig lengde, slik at den ene ende presser seg inn i flensen, og den andre ende strekker seg ned til enden av den P- -felle. Lim P-fellen og rør sammen med en rett ABS kobling.
  • Alle horisontale kloakknettet må være installert på en gradient å tillate avfall å reise langs røret. Sjekk med kommunen lover om riktig gradient i ditt område.
  • ABS (akrylnitril-butadien-styren) er en hard svart plast brukes til å lage kloakkrør.
  • Hvis du installerer PVC avløpsrør, først prime alle skjøter med PVC primer og bruke PVC lim.
  • Sjekk med kommunen koder for riktig diameter rør som trengs for både vask avløpsrør og dusj avløpsrør.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com