Hvordan bli kvitt bringebær Vines

November 13

Hvordan bli kvitt bringebær Vines


Bringebær vinstokker er frustrerende å fjerne. De formerer seg ved rotskudd, og kutte rørene ned selv til bakkenivå vil bare produsere mer vinstokker neste vår. De eneste to brukbare alternativer er å fjerne røtter eller drepe dem slik at de ikke lenger kan reprodusere. Graving dem ut er hardt arbeid. Hvis noen store røtter er igjen kan du fortsatt finne deg selv med flere bringebær året etter. Kjemiske plantevernmidler vil arbeide for å drepe planter og røtter.

Bruksanvisning

1 Kutt rørene ned til bakken. Bruke verneutstyr, som vinrankene er full av torner som lett rive huden.

2 Skyv en spade eller spade med en skarp kniv dypt ned i bakken i en sirkel 6 inches fra den største gruppen av stilkene.

3 Trekk den viktigste rot fra bakken. Hvis alle side røttene har blitt kuttet, bør det være enkelt å løsne. Hvis rørene ble etablert i lang tid, kan det ta å grave under hovedroten for å løsne det nok til å trekke. Alternativt må du ikke bruke en spade, men bruke en kommersiell ugressmiddel som inneholder glyfosat, per etiketten instruksjoner, til de kutte deler av stammen. Dette vil arbeide seg til røttene og drepe dem over flere uker.

4 Kast alle stokker og røtter. Hvis de lå i feltet de kan re-rot og begynne å vokse.

5 Se nøye i flere år for å se om noen stokker vokse i samme område. Fjern eventuelt at dukke opp igjen mens de ennå er små eller bruke mer ugressmiddel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com