Ideer for Baderom Colors

November 11

Ideer for Baderom Colors


Å velge riktig fargepalett for et bad kan hjelpe deg å gjøre en billig makeover eller en fullstendig oppussing. Farge kan påvirke humøret og selv hvordan du ser på plass. Lær hvordan du bruker nøytrale farger for å spare penger på ditt neste bad oppussing samtidig utstillingsvindu din personlighet.

Tile Colors

Velg baderoms farger som koordinere med eksisterende fliser i stedet for å erstatte den. Ved hjelp av eksisterende funksjoner er bra for miljøet og sparer penger. Eldre flis kan være en utfordring når du prøver å endre en fargepalett. Du kan ha gul eller grønn flis som dominerer rommet. Male veggene en lys hvit for å gjøre retro flis pop. Balanse rosa flis ved å legge svarte eller brune maskuline innslag.

Når remodeling et bad velger fliser farger som vil vare i flere år i stedet for å gå med trender. Ta med i en levende vegg farge og mer nøytrale fliser til å ha et mer allsidig bad. Badet vil være i stand til å gå i forskjellige design retninger uten en stor oppussing.

Tema Bad Colors

Velg baderoms farger basert på en overordnet tema. Basere en Zen bad på fargen på steiner og sand. Lag en shabby chic tema Used hvite kabinettet og floral print tekstiler. Bruk grønn og gull med rik tre toner hvis du vil ha en toskansk bad. Hvis du vil ha en spa-bad velge taupe, grønt og hvitt.

Bad Farge Betraktninger

Fargene i badet kan endre humøret. Bruk lyse farger som aqua, taupe eller hvitt for å berolige sansene dine. Bruk forskjellige nyanser av samme farge for en avslappende atmosfære. Hvis du ønsker å føle deg energi i morgen prøve en terra cotta farge.

Velg et bad farge som du ser bra ut i. Du må få et riktig bilde når du søker makeup. Vær spesielt oppmerksom på veggen bak speilet som det vil bli innramming ansiktet. Tenk på hvilke farger du liker iført å bidra til å velge baderoms farger.

baderomsutstyr

Bruk baderomstilbehør til slutt ut fargepaletten. Hvis du har en hvit badekar, toalett og vask det kan være lurt å lyse opp badet. Bring i en limegrønn eller lilla tannbørste holder, håndklær og bad tepper. Nøytraliser farget flis med sjokolade brune bad tepper eller en olje gnidd bronse tappekran. Heng kunstverk på badet for ekstra farge og stil; bare sørg for at damp og vann ikke vil skade stykket.

Tre og metall Tones

Tre og metall toner legge tegnet til en grunnleggende bad mens du holder dekorere nøytral. Kranene og dørhåndtak i badekaret kan koordinere med maskinvaren i resten av huset ditt eller prøv et oppdatert utseende i tinn. Maling eller beis forfengelighet svart, hvit eller brun, avhengig av tema. Hvis du dekorere en barneklubb bad prøve å male skap rosa eller grønn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com