DIY Boys 'Outerspace soverom

October 24

DIY Boys 'Outerspace soverom


En besettelse med verdensrommet ser ut til å være en fase som mange gutter går gjennom, og med populariteten til plass filmer og programmer, kan være en livslang fase for noen. Den beste måten å gjøre en gutts soverom føler at verdensrommet er å dekorere hele soverommet. Du bør også vurdere hva rommet vil se ut i løpet av dagen og natten for best effekt. Glow in the dark malingen er en utmerket måte å la stjernene og månen til å skinne om natten i verdensrommet soverommet.

Bruksanvisning

1 Maling vegger og tak i en mørk blå. Fargen skal matche en nattehimmelen så tett som mulig. Den blå bakgrunn gir et utgangspunkt for verdensrommet-tema tilbehør og detaljer.

2 Bruk sjablonger for å male konstellasjoner og andre stjerner på taket i gløden i mørke maling. Mange hjem møbler butikker bære plast glød-in-the-dark stjerner hvis du ikke føler for å ta seg tid til å sjablong.

3 Hang modeller av planetene rundt i rommet fra taket ved hjelp av en solid snor og spiker. Hvis du ønsker å være presis, henge planetene i den rekkefølgen de vises fra solen. Den nærmeste planeten til solen er Merkur, etterfulgt av Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun.

4 Legg sengetøy som laken, dyner og gardiner som har en romferge eller rakett print for å markere romfart.

5 Avslutt rommet ved å legge et tak lampe designet for å se ut som månen og lysbryter dekker i form av romferger. Mange hjem møbler butikker har elementer som disse eller kan bestille dem for deg.

Hint

  • Tema små detaljer rundt gutten din interesse. Hvis de elsker romferger og NASA, ramme bilder av kjente romferger og astronauter. For science fiction plass elskere, sette opp plakater fra deres favoritt film eller kjøpe et par actionfigurer som dekorasjon.
  • Glow in the dark konstellasjoner gjøre en fin touch, men husk at malingen ikke lyse opp rommet. Begrens bruken av maling eller bruke den til å skissere stjerner så guttens rom er fortsatt mørkt nok til å sove i.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com