DIY: Reflekterende Paint

September 15

Reflekterende maling har mange bruksområder både i et hjem eller på favoritt store leker. Den kan brukes på en båt, motorsykkel, sykkel sti eller for å markere gassmåler installert i plenen. Reflekterende maling er i utgangspunktet laget av maling og små reflekterende krystaller. Det er noe du kan gjøre selv med litt oppfinnsomhet.

Paint å bruke

Begynn med hvit eller sølvmaling fordi, tradisjonelt, er dette den fargen som oftest brukt i reflekterende maling. Det er også mer synlig enn noen annen farge i dårlige lysforhold. Du kan bruke innvendig eller utvendig maling, avhengig av programmet. For utendørs bruk, velger en kraftig utvendig latex og for innendørs, vil en lys vegg maling nok.

Bland med Glitter

Noen reflekterende maling har bare en masse av glitter blandet inn i basen. Dette glitter gjør at malingen til å være reflekterende. Legg glitter til en boks med maling i et forhold på 1 pt. av glitter til en gallon av maling, og bland godt med en maling pinne. Du kan teste blandingen ved å male en del av kryssfiner eller hva det er du ønsker å male. Legg glitter eller legge maling til mix for å få riktig forholdet mellom glitter og maling. Vent til malingen tørker for å bestemme hva du skal legge til. Hvis glitter kaster fra maling, legge mer maling til mix.

krystaller

Andre malinger ha reflekterende krystaller blandet inn i malingen. Disse krystallene er laget av knust glass mikro perler eller plast med et reflekterende belegg. Du kan kjøpe disse på en hobbybutikk eller spesialitet maling butikken. Disse er blandet inn i basen malingen i et forhold på 1/4 gallon krystaller til en liter maling. Størrelsen av krystallene er viktig. De må være meget liten slik at det er nok dispersjon i malingen. Krystallene bør også være stor nok til å vise gjennom overflaten av den tørkede malingen når den er påført i ett strøk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com