Hvordan lage Justerbare Roll-Out Skuffer for en Pantry

October 11

En pantry må organiseres skikkelig huse mat og varer som trengs for en kokk til å lage flere regelmessige måltider, dag etter dag. De hyller og skap inne i pantry skal ha enkel tilgang og ultimate bekvemmelighet. Roll-out skuffer er praktisk; de er lett åpnes og lukkes uten mye arbeid, slik at du kan få tilgang til ting som ellers ville være skjult på baksiden av pantry - men avstanden på skuffer i et pantry er ikke alltid optimal for en travel kokk eller for utrulling skuffer. Så lage justerbar skuff slots og roll-outs for å lage en mer nyttig pantry for din daglige matlaging diett.

Bruksanvisning

1 Sett gjerdet av en bordsag, så det er 1/2 tomme fra 1/4-tommers tykke blad. Sett bladet dybde til 1/4 tommers hjelp av festeskruen på bordet så.

2. Skjær en 1/4-tommers spor inn i midten av en side av en 12-for-en-etter-en-tommers furu bord. Gjør så det samme for 23 flere furu boards.

3 Mål skapplass avsatt til roll-out skuffer. Marker innsiden av veggene i plassen hver 1 ½ inches med en blyant.

4 Fest en 12-tommers furu bord til alle andre blyant merke på en innvendig vegg, fra den øverste linjen. Bruk 2-tommers skruer gjennom den nederste halvdelen av brettet inn i kabinettet veggen. Plasser platene så sporene er vendt opp. Gjenta denne prosessen for den motsatte veggen starter med den første blyantstreken.

5 Plasser roll-out skuffer i furu styrene med avstanden du trenger.

6 Skjær en 1/4-tommers dyp groove inn i tolv 10-by-6-for-en-tommers furu boards. Gjøre sporet 1/4-tommers fra en 10-tommers kant på den ene side av bare hvert bord.

7 Fest to av de 10-by-6-by-1-tommers furu boards i hver ende av en annen 10-by-6-by-1-tommers furu bord, og still inn 1/4-tommers spor, ved hjelp av to-tommers skruer og en drill. De to Platene må være vinkelrett på fotlisten og parallelt med hverandre.

8 Sett en 10-by-10-by-1/4-tommers kryssfiner inn i sporene til de tre brett, slik at bunnen av skuffen.

9 Fest en 10-by-6-by-1-tommers furu bord til den åpne enden av skuffen, ved hjelp av to-tommers skruer og en drill.

10 ved en 10-tommers valset skuff spor til to motstående sider av skuffen. Sporet passer over en-tommers kant av toppen av skuffen sidene. Den hjul sporet er skrudd inn i skogen ved hjelp av 1/4-tommers skruer følger med i pakken.

11 Bygge to skuffer ved hjelp av den samme prosessen. Sett de tre skuffer i skapet.

Hint

  • Legg til flere furu boards på 1-tommers mellomrom for flere avstands alternativer.
  • Installer håndtak til skuffer for estetisk appell.
  • Bruk vernebriller når du sager med bord sag for å hindre øyeskader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com