Hvordan bygge en 4x8 Shed

November 18

En 4- med 8-fots skur har nok plass til å lagre en gressklipper, grunnleggende plen utstyr og andre ting uten å ta opp mye verdifull plenen plass. Det er en god størrelse for huseiere med små verft, og det er en størrelse som er ganske enkelt å bygge fordi det er i samsvar med standard byggematerialdimensjoner. Du kan male en tre-sided skur som passer huset ditt.

Bruksanvisning

1 Velg et nivå sted som er ute av veien, men praktisk, vekk fra alle nedgravde verktøyet linjer, trerøtter eller andre hindringer. Markere omrisset for skur med betongblokker, ett i hvert hjørne og i midten av hver 8-fots side. Bruk 4-tommers solide blokker hvis de gir nok høyde; ellers bruker standard 8-tommers blokker satt med hullene opp.

2 Square omrisset ved å måle diagonalene, til corner corner, med et målebånd og justering blokker til dimensjonene er de samme. Sett en 8-fots 2- med 4-tommers bord på tvers av blokker med et nivå på det, og juster skitt under blokkene før topper er vannrett i alle retninger - lengde, bredde og diagonal.

3 Bygg en gulvramme med to 4-fots 2-by-4s, og bruke et målebånd og sirkelsag å kutte to 2-av-4s til 7 fot 9 inches for sidebånd. Skjær to 2-av-4s til 3 fot 9 inches å passe mellom de lange boards. Nail de inn i en ramme med 16d innramming spiker og en hammer. Sett de 4-fot brett på endene, bruker de lange boards for sidene, og bruke de andre to styrene fordelt 24 inches fra hverandre i sentrum for gulv joists.Use en innramming kvadrat for å sette styrene torget.

4 Sett den rammen på blokkene, og sørge for at rammen og blokker er firkantet. Bruk diagonale målinger for å få alle hjørner torget. Plasser rammen på ytterkanten av blokkene. Dekk til rammen med en 4 av 8-fots panel av 5/8-tommers kryssfiner. Spikre den til band og bjelkene med 8d galvanisert spiker.

5 Bygg fire vegger med 2-av-4s for topp- og bunnplater og vertikale stendere. Gjør sidevegger 7 fot 5 inches lang med to endeknotter og fire pigger i mellom, satt 16 inches hverandre. Gjør en endevegg 4 fot bred med endeknotter og ett senter stud. Nail studs gjennom topp- og bunnplate med to spiker i hver ende.

6 Lag en inngangsdør veggen med to endeknotter og karm i sentrum. Markere midten av veggen, og sette en stud 16 inches på hver side av det punktet. Installer en dør header brettet horisontalt mellom disse studs på topplaten. Skjær to 2-av-4s å gå fra bunnen av som header til bunnplaten på veggen, for å ramme en åpning for en dør.

7 Løft veggene, sette dem lodde med et nivå, firkantet hjørnene med en innramming kvadrat, og spikre bunnplatene til gulvet rammen. Nail alle hjørnestendere sammen. Bind veggene sammen med cap styrene på toppen av veggplater, 8 fot lang på sidene for å overlappe endeveggene og 3 fot 5 tommer på endeveggene. Legge til en ekstra hette brett, 4 fot lang, på frontveggen for å tilveiebringe en takvinkel.

8 Skjær to 1- av 4-tommers plater til spiker langs bredden av taket på 24-tommers mellomrom for å gi stripe vindsperre for metall taktekking. Sett en 1/2-inch kryssfiner mellomlegg under første stripen for å gi skråningen fra forsiden til baksiden.

9 dekke veggene med 4- ved 8-fots paneler av 1/2-inch kryssfiner, spikret vertikalt. Bruk to paneler på hver side og en i hver ende. Skjær ut døråpningen på frontpanelet med en gjensidig sag. Nail kryssfiner til stendere med 8d galvanisert spiker.

10 Tak skur med to 8-fots paneler av korrugerte metall taktekking. Fest panelene til veggen caps ende og sentrum strimler med galvaniserte skruer med dekkvasker caps, installert med en skrue pistol. Overlapping panelene av en åskam og en dal; paneler normalt er 26 inches bredt, for å dekke 24 inches av taket med overlapping. Forsegle kantene med kant caps laget for å samsvare med korrugerte mønstre.

11 Trim hjørner og topper av veggene med 1- av 4-tommers trim bord, vertikalt med sider overlappet i hjørnene, og horisontalt på veggen topper. Vinkel sidestrimlene for å dekke mellomrommet mellom toppen av kryssfiner og taket. Nail 1- av 2-tommers planker strimler over kryssfiner leddene på sideveggene.

12 Bygg en dør ved å lage en to-by-4 ramme høyden og bredden av døråpningen. Dekk den med kryssfiner kuttet ut av frontveggpanel for portåpningen. Skjær en 2-av-4 i en vinkel slik at den passer diagonalt på innsiden av døren som avstivende fra hjørne til hjørne. Installer hengsler og noen dør låsen på døren og rammen slik den lukkes mot frontveggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com