Forskjellige typer Spice Racks

September 29

Forskjellige typer Spice Racks


Profesjonelle kokker bruker hundrevis av krydder for å legge smak til sine oppskrifter. Selv folk matlaging hjemme regelmessig legge urter og krydder mens matlaging. En krydderhylle gir praktisk oppbevaring for de urter og krydder for kokken som ikke ønsker å jakte gjennom skap for å finne dem. Den type krydderhylle du velger avhenger av hvor mange krydder du har, ledig plass og plasseringen av stativet.

Tradisjonelle tre Spice Rack

Krydder kjøpt i matbutikken er ofte solgt i små standardiserte flasker som passer godt inn i tradisjonelle tre krydder stativer. Disse krydder stativer huse flasker på hyller i en frittstående enhet montert på en vegg, vanligvis nær platetopp området. Størrelsen på stativet varierer avhengig av antall flasker som er lagret. Dessverre, uvanlig formet flasker eller de større enn standardstørrelsen kanskje ikke passer inn i denne type rack.

Carousel Spice Rack

Noen kokker foretrekker en counter-top krydderhylle i stedet for en veggmontert enhet. Karusellen krydderhylle sitter på disken og spinner for å gi tilgang til flasker med krydder på det. En begrensning av karusellen rack er bruken av verdifull plass på kjøkkenbenken, men noen nyere design montere i henhold til kabinettet for å løse dette. Enten plast, metall eller tre, karusellen krydderhylle er fortsatt et populært design for å holde urter og krydder beleilig plassert i nærheten av platetoppen.

Magnetiske Spice Rack

En av de nyeste typene krydder stativer er den magnetiske krydderhylle. Du lagrer urter og krydder i metallbeholdere som holder seg magnetisk til et bord, slik visualisering og arrangere dem en enkel oppgave. En rekke former, størrelser og merking alternativer kan du tilpasse utseendet som er riktig for ditt kjøkken. Ved hjelp av fleksible magnetiske materal lar magneten må overholdes krydder beholdere eller som et ark til et flatt underlag.

Hengende Spice Rack

De med begrenset skap og plass på kjøkkenbenken finne en levedyktig alternativ med hengende krydderhylle. En populær og billig alternativ er å montere den tradisjonelle tre krydderhylle inne i et skap dør. Noen skap selv kommer med en innebygd versjon. En annen kostnadseffektivt og effektivt alternativ er å henge en plastpose karusell dispenser under skapene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com