Hvordan dekke Bare Stairs

September 29

Hvordan dekke Bare Stairs


Hvis du har en trapp i huset vet du utfordringen i å finne riktig innredning. Det er mange tradisjonelle måter du kan dekke bart tre. Hver måte har fordeler og ulemper, og kan skape et helt annet utseende. Du kan dekke trappen selv uten behov for å ringe i en kostbar entreprenør. Tenk på din familie og trygghet som de første alternativer når du velger på et nytt utseende for dine trapper.

Bruksanvisning

trappe~~POS=TRUNC Runners

1 Mål bredden på trappen. Trekk fra bredden av løperen fra bredden av trappen og dividere med to. Marker trappen med en blyant. Mål fra begge kantene av trapp med nummeret du fant.

2 Trekk 2 inches fra bredden av løperen og kuttet strimler av teppe pad for hvert trappetrinn. Sentrere pads og stift dem på plass på trappen.

3 Installer trapp løperen begynner på bunnen av trappen. Bruke åtte til ti stifter for å feste den nederste kanten til bunnen av trappen. Trekk løper opp og kjøre en annen linje for stifter på den utstikkende kanten av trappen.

4 Strekk teppe over stigerøret og opp til neste trappetrinn ved hjelp av et teppe båre. Kjøre en linje av stifter på undersiden av trappen og igjen under leppen. Gjenta trinnene ovenfor til alle trinnene har blitt dekket.

Maleri

5 Sweep trappene for å fjerne all skitten. Maling hvert trinn med primer for å dekke tre eller naturlige farge.

6 Velg en latex veranda og maling på gulvet å male trappen. Tape av noen vegger eller trimme.

7 Maling hvert trappetrinn med en rulle og en pensel. For eksempel maling trapper helt hvit for å gi deg hjem en Beachy eller hytte utseende.

8 Tape av trappen og male dem ned i sentrum for å ligne et teppe løper. Mål trapp som om du skulle installere en løper. La en to tommers kant på begge sider av trappen. Tape av en to tommers stripe av kontrasterende farger og maling hvert trappetrinn. La malingen å tørke over natten. Flytt tape og male innsiden mellom hver stripe.

9 Maling bare fronter av hvert trappetrinn. Blyant i et design og male et veggmaleri på hvert trappetrinn for mer dimensjon.

Flekk

10 Sweep trappa og sørg for at de er helt rene.

11 Gni hvert trappetrinn med en fuktig svamp. Male et tynt lag av flekken på hvert trinn. La flekken tørke i to til tre timer eller til det ikke lenger er klebrig å ta på.

12 Påfør tre til fire lag med beis. Bruk en bred pensel og anvende et enkelt lag av polyuretan for å beskytte flekken og for å fremme glans. Tillat trappene tørke over natten før du bruker dem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com