Hva er White Lotus Spice?

August 29

Hva er White Lotus Spice?


Både røttene og blomster deler av hvit lotus planten inneholder kjemikalierester som lindrer smerte og skape en euforisk følelse. Tradisjonelt egypterne brukte det nært beslektede blå lotus for hyggelige beruselse og i medisin; hvite lotus plantedeler forårsake de samme effektene. Selv ikke en kulinarisk krydder, er hvit lotus krydder spiselig, men oftest brukt som et rusmiddel for bruk i te, blandet sigaretter og oljeuttrekk.

Plant Origin

Den dagligdagse bruken av navnet "lotus" kan føre til innledende forvirring om identifisering av plantearter som stammer hvit lotus krydder. Den rosa-blomstring hellig lotus (lotusrot) er ikke anlegget tilknyttet. I stedet er hvit lotus kjent botanisk som hvit nøkkerose, også bare kjent som en hvit vannlilje. Det er innfødt til Europa og ekstrem Nord-Afrika, produsere flere hvite petaled blomster som kan åpnes i løpet av dagen. Denne arten er stengt relatert til den blå lotus (Nymphaea caerulea) av egyptiske lore og Nilen. Både hvite og blå lotus planter inneholder alkaloider som brukes på samme måte for smerte minking eller fritidsbruk.

The Spice

Mens rot ekstrakt av både hvite og blå lotus er tilgjengelig på det internasjonale markedet, kommer krydderet fra tørkede blomsterblader. Blå lotus krydder er dyrere enn hvit lotus krydder. Hvit lotus krydder partiklene er mindre fargerike og derfor ikke i så høy etterspørsel. Pulverisert eller hele hvite lotusblader kan være røkt internt eller som en røkelse, gjennomvåt og oppløst i alkohol eller tilført i matoljer.

komponenter

Men tatt internt, hvit lotus krydder inneholder alkaloid forbindelser som har både en lammende, beroligende effekt på mennesker, så vel som euforisk, selv mildt hallusinogen effekt. I første verdenskrig og i tyske koloniene i Afrika, var hvite eller blå lotus krydder brukes som et alternativ til opium som en anestesi. Mens effekten av hvite lotus krydder er mye som apomorfin, kjemisk i plantematerialet er aporphine. Aporphine skaper apomorfin-lignende effekter, men disse to alkaloider er strukturelt forskjellige på et molekylært nivå. Gjennom potensielle intern kjemiske reaksjoner eller menneskekroppens metabolisme av hvite Lotus krydder, kan noen aporphine omdannes til apomorfin-molekyler. Apomorfin fører til en narkotisk-lignende effekt, med opplevelser beslektet med flytende og eufori.

Etikk og bruk

Mens bruken av hvit lotus krydder er ikke ulovlig i USA som for offentliggjøring, kan den amerikanske tollvesenet forby import. Enkelte stater kan ha lover som regulerer den lovlige alderen for kjøp og bruk av hvit lotus krydder, spesielt hvis solgt som en smoking urt eller alternativ til tobakk. Det amerikanske Food and Drug Administration regulerer ikke produksjonen eller kvaliteten på hvite lotus krydder, og forbrukerne utelukkende bære risikoen. Uten regulering, er det ingen garanti for renhet og konsentrasjon av plante blanding markedsføres og selges.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com