Hvordan kan jeg stoppe min hund fra Killing My Grass?

August 13

Hvordan kan jeg stoppe min hund fra Killing My Grass?


Når en hund urinerer på plenen din, er nitrogen frigjøres. Denne nitrogen kan samhandle med gress som ligner på gjødsel som inneholder nitrogen. Dessverre, for mye av dette stoffet kan forårsake betydelig skade på gress. Det kan til og med drepe gresset, etterlater store gule lapper, ofte kalt "urinbrannskader." Med noen få enkle teknikker, kan du stoppe hunden fra å drepe gresset.

Bruksanvisning

1 Bytt til en gjødsel som ikke inneholder nitrogen eller kutte helt ned på mengden gjødsel du bruker. Uten denne kilden til nitrogen, kan hundens urin ikke føre til at gresset til å dø.

2 La ut mer vann for hunden din og la en skål med vann utenfor når hunden er i gården. Jo mer vann hunden forbruker, vil den mer fortynnede urinen være, noe som vil stoppe urinen fra å drepe gresset.

3 Endre hundens mat. Hunden mat som inneholder mindre avfallsprodukter, som for eksempel kjøtt biprodukter, er lettere for hunden å fordøye, og vil føre til mindre nitrogen i urinen.

4 Vann ned området på plenen hvor hunden urinerer ofte oftere. Vanning rett etter hunden urinerer kan skylle bort urin og stoppe gresset fra å dø.

5 Gi hunden din en oppdatering av bløt jord, slik som potting jord eller sand i gården. Ros hunden din når du urinerer på dette området, i stedet for på gress.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com