Hvordan gjør jeg hjem Stråling Isolasjon?

August 28

Hvordan gjør jeg hjem Stråling Isolasjon?


Radiant barriere isolasjon skiller seg fra glassfiber og andre typer motstand - eller R-type - isolasjon. Folie isolasjon reflekterer omtrent 97 prosent av den strålende varme tilbake til varmekilden, mens R-type isolasjon motstår den konduktive varmeoverføring, men likevel tillater den å unnslippe. Noen ganger montører bruker begge, og stråling isolasjonsmaterialer er ikke alltid egnet for alle bruksområder. Isolasjons taket av et loft er en bruk for folie isolasjon. Det kan holde solvarmen ute om sommeren og husets varmen inne om vinteren, senke strømregningen året rundt.

Bruksanvisning

1 Sjekk din lokale byggeforskrifter før du begynner denne eller hjem forbedring prosjektet.

2 Mål loft fra taket toppen til bunnen av sperrene, trekke fra 12 inches og registrere målingen. Tell antall "strips" Du kommer til å trenge ved å telle mellomrommene mellom sperrene. Skriv ned det tallet. Mål avstanden fra midten av en sperre til midten av den neste og registrere at målingen.

3 Beregn hvor mye stråling isolasjonsmateriale du kommer til å trenge. Multipliser antall "striper" du trenger av lengdemål (avstanden fra taket topp til gulvet minus 12 inches). Hvis du har 60 inter-rafter mellomrom i loftet, og "taket topp til gulvet minus 12 inches" lengde er 14 fot, multipliser 60 av 14. Du trenger 840 lineære fot stråling isolasjonsmateriale.

4 Kjøp riktig mengde isolasjon og andre materialer du trenger. Hvis ruller ikke kommer i den eksakte lengden du trenger, får den neste større pakke. Du kan alltid bruke ekstra materialet i et annet område av huset, eller i et annet prosjekt. Bruk rafter-to-rafter måling for å finne ut hvilken bredde av isolasjon for å kjøpe. Noen selskaper gjør denne type isolasjon i 16-tommers, 24-tommers og 48-tommers ruller. De fleste sperrene settes til 16 inches på midten, med mindre det er et eldre hus, i hvilket tilfelle kan avstanden variere betydelig.

5 Plasser planker over styrene på loftet slik at du har plass til å gå trygt. Hvis loftet er ferdig, kan du hoppe over dette trinnet.

6 Finn et sted, annet enn på loftet, for å kutte isolasjonen, med mindre det er god plass på loftet. Expert installatører anbefale en stue eller garasje som et sted å arbeide. Begynn unrolling, måle og kutte folien isolasjonsmateriale til riktig størrelse for loftet.

7 Ta strimler av stråling isolasjon og alle materialer opp til loftet. Starter 6 inches fra taket peak, og jobbe deg ned, kan du bruke stiftepistol for å feste isolasjonen til de fremre kantene på ett par av sperrene. Det vil ikke skade å overlappe materiale, men det er ikke nødvendig; bare sørg for å dekke mellomrommet mellom sperrene. Legg igjen en seks-tommers gap på toppen og bunnen av sperrene for tilstrekkelig ventilasjon. Gjenta for hvert par av sperrene.

Hint

  • Enkelte produkter kan festes direkte til taket mellom sperrene. Sjekk instruksjonene på produktet du velger.
  • Noen produkter er egnet for bruk i mer enn ett sted, for eksempel loft taket, loftsetasjen, gjennomgå plass eller kjeller. Noen fungerer bare på visse steder. Les paknings eller kontakte produsenten for å finne den riktige steder for søknaden.
  • Ikke tillate tilstrekkelig ventilasjon, hvis det kreves av isolasjonsproduktet du velger, inviterer husholdning muggvekst.
  • Som med alle hjem forbedringsprosjekter, følge dine lokale byggeforskrifter.
  • Stråling-blokkerende isolasjon er god, men hindrer ikke ledende varmetapet. Bruk en R-19 eller høyere isolasjon for å redusere den slags varmetap.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com